ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Υπογράφει στην Γιουβέντους ο Πογκμπά!


Παίκτης της Γιουβέντους πρέπει να θεωρείται ο Πολ Πογκμπά, σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο!

Οι άνθρωποι του Γάλλου μέσου έφτασαν σε πλήρη συμφωνία με τους ανθρώπους της Γιουβέντους για την επιστροφή του 29χρονου μέσου στο Τορίνο. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει στο ρεπορτάζ του ο Ιταλός δημοσιογράφος, σήμερα αναμένεται να πραγματοποιηθεί ραντεβού μεταξύ των δύο πλευρών στο Μιλάνο και να υπογραφούν τα συμβόλαια που έχουν συμφωνηθεί!

Μάλιστα, ο Πογκμπά θα ταξιδέψει στην Ιταλία στις αρχές Ιουλίου προκειμένου να υποβληθεί στις απαραίτητες εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις. Ο Γάλλος έδειξε την επιθυμία του να επιστρέψει στην Ιταλία, έχοντας προηγουμένως αρνηθεί προτάσεις της Μάντσεστερ Σίτυ, η οποία τον ήθελε διακαώς. Ούτε η απευθείας επικοινωνίες που είχε με τον Πεπ Γκουαρντιόλα ήταν αρκετές ώστε να πειστεί και να υπογράψει στους Πρωταθλητές Αγγλίας, έχοντας κάνει σαφές την επιθυμία του να επιστρέψει στην ομάδα όπου "έφτιαξε" το όνομά του και τον πούλησε στην Μαν. Γιουνάιτεντ έναντι 100 εκατ. ευρώ.

Υπενθυμίζεται πως η μεταγραφή του Πολ Πογκμπά δεν θα κοστίσει τίποτα στην Γιουβέντους, καθώς ο παίκτης είναι ελεύθερος και δεν θα χρειαστεί να πληρώσει και την πρώην πλέον ομάδα του για να τον αγοράσει.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code