ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Έτοιμοι να πουλήσουν και Σαλάχ στην Λίβερπουλ



 Έτοιμοι να πουλήσουν και στον Σαλάχ φαίνεται να βρίσκονται στο στρατόπεδο της Λίβερπουλ μετά και την κατάρρευση των διαπραγματεύσεων με την πλευρά του Αιγυπτίου, με την αρχική τιμή που ζητάνε οι κόκκινοι να ξεκινάει από τα 75€ εκατομμύρια.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα της Sun, η Λίβερπουλ μετά την αποχώρηση του Σαντιό Μανέ είναι έτοιμη να αποχωριστεί και το άλλο μεγάλο αστέρι της, Μοχάμεντ Σαλάχ, μετά και την άρνηση του Αιγυπτίου να ανανεώσει με τους Reds.

Στις διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών ο Σαλάχ ζήτησε μεγάλη αύξηση στις απολαβές του, με το ποσό να φτάνει τις 450€ χιλιάδες την εβδομάδα, την ώρα που ο Φαν Ντάικ που είναι ο πιο ακριβοπληρωμένος παίχτης της Λίβερπουλ, αμείβεται με 240 € χιλιάδες την εβδομάδα.

Έτσι στην Λίβερπουλ αποφάσισαν να βγάλουνε στην αγορά το αστέρι τους, ώστε να μην τον χάσουνε ελεύθερο το καθώς από Γενάρη θα μπορεί να συμφωνήσει με όποιον σύλλογο επιθυμεί σαν ελεύθερος.

Ήδη η Ρεάλ Μαδρίτης εμφανίζεται να ρίχνει ματιές για την απόκτηση του Φαραώ μετά και την αποτυχία της να υπογράψει τους Κιλιάν Μπαπέ και Έρλινγκ Χάαλαντ.

Θυμίζουμε ότι ο διεθνής Αιγύπτιος μετακόμισε στο Λίβερπουλ το 2017 από την  Ρόμα και μαζί της έχει κατακτήσει με την ομάδα την Premier League, το Champions League, το Κύπελλο Αγγλίας, το Λιγκ Καπ, το ευρωπαϊκό Σούπερ Καπ καθώς και το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων της FIFA. Την περασμένη σεζόν σημείωσε 31 γκολ και μοίρασε 16 ασίστ σε 51 συμμετοχές με τη Λίβερπουλ σε όλες τις διοργανώσεις

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code