ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Νέα πρόταση για Βέλεθ και όλα δείχνουν πώληση



 Η Αλ Φατέχ επανήλθε με νέα πρόταση προς τον Παναθηναϊκό για την απόκτηση του Φραν Βέλεθ και όλα δείχνουν πως ο Ισπανός αμυντικός θα γίνει κάτοικος Σαουδικής Αραβίας.


Ο Παναθηναϊκός είχε απορρίψει την αρχική προσφορά της Αλ Φατέχ, όπου έφτανε κοντά στις 220 € χιλιάδες, και πριν από λίγο επανήλθε με νέα επίσημη προσφορά, με το ύψος της να είναι στις 800€ χιλιάδες, και μαζί με το μυθικό συμβόλαιο με απολαβές κοντά στα 2 εκατομμύρια  που έδινε στον ίδιο τον παίχτη, όλα δείχνουν πως ο Ισπανός αμυντικός θα αποτελέσει παρελθόν και θα ετοιμάζει βαλίτσες του.

Ο Βέλεθ είχε ξεκαθαρίσει εξ αρχής πως επιθυμία του ήταν να αποχωρήσει και να πάει στην ομάδα του Γιώργου Δώνη, με την οικονομική προσφορά να ικανοποιεί και τους πρασίνους πλέον και να μην μπορεί να την αρνηθεί. 

Αυτή η εξέλιξη πλέον αναγκάζει τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς να αναζητήσει πλέον στην αγορά για έναν νέο βασικό στόπερ ηγέτη για την άμυνα του Παναθηναίκού, με μόλις 40 ημέρες πριν το πρώτο επίσημο παιχνίδι της ομάδας για τα προκριματικά του Europa Conference League.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code