ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Περιστέρι: Στο «τιμόνι» ο Σπανούλης

 


Οι "Πρίγκιπες" ανακοινώνουν πλέον επίσημα την 2ετη συμφωνία με τον θρύλο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, Βασίλη Σπανούλη.

Ο "Kill Bill" ξεκινά κι επίσημα την προπονητική του πορεία σε πάγκους ανδρικής ομάδας από το Περιστέρι. Ο σύλλογος των Δυτικών Προαστίων - που τη σεζόν 2022/23 θα αγωνιστεί στους ομίλους του Basketball Champions League - ανακοίνωσε την πρόσληψη του 40χρονου κόουτς.

Ο Λαρισαίος τεχνικός είναι ο άνθρωπος που θα κληθεί να βάλει ξανά σε πορεία επιτυχιών τον σύλλογο των δυτικών προαστίων, και όλα δείχνουν αισιοδοξία μετά την εξαιρετική παρουσία του στο Adidas Next Generation Tournament της EuroLeague, όπου είχε κληθεί να καθοδηγήσει επίλεκτους έφηβους.

Η δήλωση του Βασίλη Σπανούλη:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που ξεκινάω τη σταδιοδρομία μου, στο νέο κεφάλαιο αυτό της ζωής μου, με την ομάδα του Περιστερίου. Είναι μια ιστορική ομάδα με πολύ κόσμο και παράδοση στο μπάσκετ.

Μια ομάδα που βγάζει υγεία, έχει όραμα και κίνητρο να πετύχει όμορφα πράγματα στο μέλλον. Κάτι που συμπίπτει με τις δικές μου φιλοδοξίες. Ευχαριστώ τους ανθρώπους του Περιστερίου, τον κ. Κότση, τον κ. Πολέμη και τον κ. Πανταζόπουλο για την εμπιστοσύνη που έδειξαν από την αρχή προς το πρόσωπο μου.»


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code