ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ριντ - Ολυμπιακός 2-0: «Μουδιασμένη» πρεμιέρα στη Αυστρία

 


Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι επί αυστριακού εδάφους έπαιξε ο Ολυμπιακός, ο οποίος ηττήθηκε από τη Ριντ με σκορ 2-0. 

Τα πόδια των ποδοσφαιριστών του Πέδρο Μαρτίνς ήταν «βαριά» και παρότι γενικότερα είχαν τον έλεγχο στο παιχνίδι έκαναν πρεμιέρα στα φιλικά επί αυστριακού εδάφους με το αριστερό.

Ο Πέδρο Μαρτίνς παρέταξε τον Ολυμπιακό με 4-2-3-1 έχοντας τον Κρίστινσον στην εστία και στην άμυνα τους Ανδρούτσο, Μπα, Μανωλά, Κούτρη. Κανέ και Αγκιμπού ήταν οι δύο των χαφ με Ραντζέλοβιτς δεξιά, Φαντιγκά αριστερά και Καρβάλιο πίσω από τον Ελ Αραμπί. Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε το ματς με πολύ καλές προϋποθέσεις και ήταν η ομάδα που πήρε γρήγορα τον έλεγχο της μπάλας. Οι Πειραιώτες είχαν καλή κυκλοφορία και ήταν αρκετά δραστήριοι κυρίως από τα άκρα.

Ραντζέλοβιτς και Φαντιγκά από τις πτέρυγες έδωσαν πνοή στην ομάδα του Πειραιά και προσπάθησαν να δημιουργήσουν προϋποθέσεις. Πολύ καλή ήταν η παρουσία του Καρβάλιο, ο οποίος πήρε αρκετές προσπάθειες και προσπάθησε να δημιουργήσει. Σε αυτό το διάστημα ήταν καλή και η παρουσία του Αγκιμπού στη μεσαία γραμμή, ενώ ενθαρρυντική είναι η επιστροφή του Κούτρη στην ομάδα του Πειραιά. Παρά το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός έβγαζε μία πολύ καλή εικόνα δεν μπορούσε να δημιουργήσει φάσεις με καλύτερες στιγμές να είναι ένα σουτ του Κούτρη, μία ευκαιρία του Φαντιγκά και ένα φάουλ του Καρβάλιο. Κάπως έτσι το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου.

Στην επανάληψη ο Ολυμπιακός μπήκε στο ματς με σκοπό να πιέσει ψηλά τη Ριντ και να της δημιουργήσει προβλήματα, αλλά τελικά την… πάτησε. Στο 53' ο Μπα ανέτρεψε τον Μονσχμάιν και ο ρέφερι έδειξε την άσπρη βούλα. Στο 55' ο Μονσχμάιν εκτέλεσε εύστοχα και έκανε το 1-0 για τη Ριντ. Κάπως έτσι ο Ολυμπιακός βρέθηκε πίσω στο σκορ, ουσιαστικά στην πρώτη τελική προσπάθεια των Αυστριακών.

Στο 61΄ο Πέδρο Μαρτίνς άλλαξε τα πάντα στον Ολυμπιακό και μετέτρεψε στο σχήμα σε 4-4-2. Μπαγκαλιάνης, Σωκράτης, Αβραάμ και Σισέ ήταν στην άμυνα από δεξιά προς αριστερά. Μαντί και Εμβιλά έπαιζαν στα χαφ με τον Φαντιγκά αριστερά και τον Βαλμπουενά δεξιά, ενώ Τικίνιο και Χασάν έπαιξαν μαζί στην επίθεση. Στο 68' μάλιστα η Ριντ κατάφερε να πετύχει και δεύτερο γκολ με τον Μάρτιν να βρίσκει κενό στη δεξιά πλευρά του Ολυμπιακού να κάνει το γύρισμα στην καρδιά της περιοχής και ο Νουντζ από κοντά να σκοράρει. Στο 75' ο Φαντιγά παραχώρησε τη θέση του στον Κειτά. Ο Ολυμπιακός προσπάθησε να βρει γκολ, αλλά δεν τα κατάφερε κι έτσι στο πρώτο του φιλικό ηττήθηκε από τη Ριντ με 2-0. Οι Πειραιώτες αν και είχαν υπεροχή δεν μπορούσαν να φτιάξουν με την ίδια άνεση φάσεις.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Κρίστινσον – Ανδρούτσος, Μπα, Μανωλάς, Κούτρης – Κανέ, Α. Καμαρά – Ραντζέλοβιτς, Φαντιγκά, Καρβάλιο – Ελ Αραμπί.

Στο δεύτερο έπαιξαν οι Μπαγκαλιάνης, Σισέ, Παπαδόπουλος, Σωκράτης, Εμβιλά, Μ. Καμαρά, Βαλμπουενά, Τικίνιο, Χασάν, Κεϊτά.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code