ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άλλον έναν χρόνο ανανέωσης υπέγραψε ο Σάντσες για τον Παναθηναϊκό


 Επίσημη και πλέον η ανακοίνωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την ανανέωση συμβολαίου του Φακούντο Σάντσες ,η οποία θα διαρκέσει άλλον έναν χρόνο.Ο Αργεντινός μπάκ κατέληξε σε συμφωνία επέκτασης συμβολαίου με τους πράσινους και πιο συγκεκριμένα,ανανέωσε για έναν ακόμη χρόνο μαζί τους μέχρι το καλοκαίρι του 2023.


Ο 32χρονος Σάντσες κατέφτασε για πρώτη φορά στην Ελλάδα το καλοκαίρι του 2020, υπογράφοντας για την ομάδα του Παναθηναϊκού και έχοντας καταγράψει 48 συμμετοχές και ένα γκολ. Οι πράσινοι μένοντας ευχαριστημένοι με την επιλογή τους για τον Αργεντινό μπακ, έσπευσαν στην επέκταση της συνεργασίας τους μαζί του.


Η σχετική ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

"Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την ανανέωση συμβολαίου του Φακούντο Σάντσες. Ο Αργεντινός αμυντικός υπέγραψε έως τον Ιούνιο του 2023.

Ο Σάντσες αποκτήθηκε το καλοκαίρι του 2020 και έκτοτε κατέγραψε 48 συμμετοχές και ένα γκολ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος για την παραμονή στον Παναθηναϊκό. Νιώθω όμορφα στο σύλλογο. Τόσο εγώ όσο και η οικογένειά μου εκτιμάμε τον τρόπο που μας έχουν συμπεριφερθεί αυτά τα δύο χρόνια όλοι στον Παναθηναϊκό. Είμαι πολύ χαρούμενος που επαναφέραμε τον Παναθηναϊκό στους τίτλους. Αυτή τη σεζόν έχουμε μπροστά μας μια μεγάλη πρόκληση, τη συμμετοχή στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πραγματικά ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι αγώνες».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code