ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

"Κοντά στην Σίβασπορ ο Εντιαγέ"


Σύμφωνα με τούρκικα δημοσιεύματα, πολύ πιθανό εμφανίζεται το ενδεχόμενο ο Μπαντού Εντιαγέ να συνεχίσει την καριέρα του στο Τουρκικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, νέο δημοσίευμα όμως της ιστοσελίδας «ajansspor» κάνει λόγο για συμφωνία του παίκτη με την Σίβασπορ για συμβόλαιο δύο χρόνων.

«Η Σίβασπορ συμφώνησε με τον Μπαντού Εντιαγέ για μεταγραφή. Στη Super League επιστρέφει ο 31χρονος Σενεγαλέζος ποδοσφαιριστής, ο οποίος αγωνίστηκε σε Osmanlispor, Galatasaray, Trabzonspor και Karagümrük στην Τουρκία. Τελικά, ο έμπειρος μέσος που αγωνίζεται στον Άρη συμφώνησε με την ομάδα της Süper Lig. Μετά την ανανέωση του συμβολαίου του προπονητή Rıza Çalımbay, η «ερυθρόλευκη» ομάδα επιτάχυνε τη διαδικασία μεταγραφής και ήρθε σε συμφωνία με τον Εντιαγέ, ο οποίος γνώριζε το τουρκικό πρωτάθλημα. Σύμφωνα με τη Fanatik ο Εντιαγέ  αναμένεται να υπογράψει 2ετές συμβόλαιο με τη Σίβασπορ», αναφέρει το εν λόγω δημοσίευμα.

Βέβαια, να θυμίσουμε πως ο παίκτης έχει συμβόλαιο με τον Άρη και για τη νέα χρονιά (υπέγραψε πέρυσι το καλοκαίρι τριετές), ωστόσο το "παχουλό" του συμβόλαιο σε συνδυασμό με τον περιορισμένο αγωνιστικό ρόλο που είχε τον τελευταίο καιρό ίσως να αλλάξουν τα δεδομένα. Ο παίκτης ωστόσο θα βρίσκεται κανονικά στην προετοιμασία της ομάδας του.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code