ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ρεάλ - Μπαρτσελόνα 81-74: Θρίαμβος και στέψη για την Βασίλισσα!

 

Με τον προπονητή της ποδοσφαιρικής Ρεάλ, Κάρλο Αντσελότι στις εξέδρες η ομάδα του Πάμπλο Λάσο πανηγύρισε την τρίτη της νίκη στην σειρά με την Μπαρτσελόνα και κατέκτησε το Πρωτάθλημα Ισπανίας.

Σε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες, η Ρεάλ κατάφερε δείχνοντας την απαραίτητη ψυχραιμία στα τελευταία λεπτά του αγώνα να πανηγυρίσει την νίκη και την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος. Έχοντας σε εξαιρετικό βράδυ τον "γίγαντα" Έντι Ταβάρες που σημείωσε 25 πόντους, όντας κυρίαρχος σε όλη την διάρκεια του ματς αλλά και τον Φαμπιάν Κοζέρ να πετυχαίνει 17, η Βασίλισσα πέτυχε την τρίτη διαδοχική της νίκη απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την σειρά των τελικών. 

Από την άλλη πλευρά, για την ομάδα του Γιασικεβίτσιους που για ακόμα έναν αγώνα βρέθηκε μακριά από τον καλό της εαυτό, ξεχώρισαν ο Μίροτιτς με 14 πόντους και ο Καλάθης με 12 πόντους και 9 ριμπάουντ. 

Με το σκορ της σειράς στο 3-1, η Ρεάλ πανηγύρισε την κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος και έδωσε συνέχεια στο σερί των επιτυχιών απέναντι στην Μπαρτσελόνα, ένα σερί που άρχισε στον ημιτελικό του Final 4 του Βελιγραδίου.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code