ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Χωρίς τους οπαδούς της -όπως όλα δείχνουν- η Μαρσέιγ στην Τούμπα


Χωρίς τους οπαδούς της θα αγωνιστεί στον επαναληπτικό της Τούμπας -κατά πάσα πιθανότητα- η Μαρσέιγ, μετά και το αίτημα της το οποίο κατέθεσε η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης στις αρμόδιες αρχές για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της γαλλικής ομάδας. 

Μετά και τον αγώνα της με την Μονπελιέ (2-0 νίκη στο "Βελοντρόμ"), η Γαλλική ομάδα στρέφει την προσοχή της στον επαναληπτικό της Θεσσαλονίκης, με σκοπό την υπεράσπιση του 2-1 του πρώτου αγώνα. Ωστόσο, κατά τα φαινόμενα, δεν θα έχει την υποστήριξη των οπαδών της σε ένα τόσο κρίσιμο αγώνα. Και αυτό διότι η Γενική Αστυνομική Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης κατέθεσε εγγράφως αίτημα στις αρμόδιες αρχές για απαγόρευση οργανωμένης και μεμονωμένης μετακίνησης φιλάθλων της Μαρσέιγ.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος, επικοινώνησε με τον γενικό γραμματέα της UEFA Θεόδωρο Θεοδωρίδη και τον αναπληρωτή γενικό γραμματέα Τζόρτζιο Μαρκέτι και ζήτησε να γίνει δεκτό το αίτημα της Ελληνικής Αστυνομίας για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και της προστασία της κοινωνικοοικοικονομικής ζωής στη Θεσσαλονίκη.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code