ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: Ανησυχία και εξετάσεις για Στάνκοβιτς


Χωρίς τον Τσίτσαν Στάνκοβιτς διεξήχθη η σημερινή προπόνηση της Ένωσης, με τον Αυστριακό γκολκίπερ να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας και στη διάρκεια της ημέρας επρόκειτο να υποβληθεί σε εξετάσεις ώστε να διαπιστωθεί το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο 29χρονος πορτιέρο δεν ξεκίνησε χθες βασικός στον αγώνα με τον Άρη με πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, με τον Τσιντώτα να παίρνει τη θέση κάτω από τα δοκάρια. Αμέσως, στους ανθρώπους της ΑΕΚ επικράτησε ανησυχία για την κατάσταση του τερματοφύλακά τους, ο οποίος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά την φετινή χρονιά από τραυματισμούς.

Στα υπόλοιπα νέα της προπόνησης, όσοι αγωνίστηκαν χτες βασικοί στον αγώνα με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποφόρτισης κια οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά. Τα ατομικά τους προγράμματα συνέχισαν οι Σιμόες και Ανσαριφάρντ.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ: 

Ολοκληρώθηκε η σημερινή προπόνηση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ στα Σπάτα.

Όσοι αγωνίστηκαν στο παιχνίδι με τον Άρη ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς έκανε θεραπεία και θα υποβληθεί σε εξετάσεις. Οι Αντρέ Σιμόες και Καρίμ Ανσαριφάρντ γυμνάστηκαν ατομικά. Οι υπόλοιποι παίκτες προπονήθηκαν κανονικά.

Αύριο η ομάδα θα έχει ρεπό. Η προπόνηση της Τετάρτης είναι προγραμματισμένη στις 11.00.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code