ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός: Θετικά νέα με επιστροφή Μακέντα



 O Φεντερίκο Μακέντα μετά από 2 μήνες απουσίας ακολούθησε μέρος της σημερινής προπόνησης του Παναθηναϊκού δείχνοντας να βρίσκεται στον δρόμο της επιστροφής σε αγωνιστικούς ρυθμούς και να προσθέτει έτσι ένα ακόμα όπλο στην επιθετική φαρέτρα του Γιοβάνοβιτς στον αγώνα που κάνει για την έξοδο στην Ευρώπη.

Ο Παναθηναϊκός μετά την σπουδαία νίκη επί του ΠΑΟΚ με 2-1 για την 3η αγωνιστική των Play-off του πρωταθλήματος της Superleague ξεκίνησε άμεσα την προετοιμασία του εν όψει της συνέχειας και στην σημερινή προπόνηση είδε τον Φεντερικό Μακέντα να ακολουθεί μέρος της μετά από δύο μήνες απουσίας.

Η προπόνηση του Παναθηναϊκού ήταν χωρισμένη σε δύο γκρουπ, καθώς όσοι βρέθηκαν στο αρχικό σχήμα κόντρα στον ΠΑΟΚ, έκαναν αποθεραπεία, ενώ οι υπόλοιποι ξεκίνησαν με προθέρμανση, συνέχισαν με παιχνίδι κυκλοφορίας μπάλας και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι σε περιορισμένο χώρο. Ο Ιταλός επιθετικός συμμετείχε στο πρώτο κομμάτι της προπόνησης και στη συνέχεια ακολούθησε το ατομικό του πρόγραμμα και έδειξε ότι σίγα σίγα επανέρχεται πλήρως.

Τέλος, ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Ραμόν Λούντκβιστ, ενώ σε θεραπεία υποβλήθηκε ο Λούκας Βιγιαφάνιες και μένει να φανεί αν η θλάση που υπέστη στο χθεσινό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ είναι ελαφριάς ή βαριάς μορφής.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code