ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ: Θα ψάξει να κρατήσει Λάμπρου και Λουίζ Φελίπε



Τις ενέργειες για να χτιστεί ο ΟΦΗ της επόμενης σεζόν έχουν ξεκινήσει οι άνθρωποι της κρητικής ομάδας, με τους πρώτους στόχους της να είναι να κρατήσουν μόνιμα στην ομάδα τους Λάζαρο Λάμπρου και Λουίζ Φελίπε, όπου έχουν υπογράψει ώς δανεικοί από ΠΑΟΚ και Σπόρτινγκ Λισσαβώνας, αντίστοιχα.


Ο 24χρονος εξτρέμ και ο 28χρονος Βραζιλιάνος επιθετικός έχουν παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία του ΟΦΗ την φετινή σεζόν, με τον Λάμπρου να έχει καταγράψει 28 συμμετοχές, τα 5 γκολ και 2 ασίστ, ενώ ο Λατινοαμερικανός έχει σημειώσει σε 8 παιχνίδια 5 γκολ, δίνοντας λύση στο πρόβλημα του σκοραρίσματος που υπήρχε στα μέσα της σεζόν.

Καμία από τις δύο περιπτώσεις δεν είναι εύκολη, με την καθεμία να έχει τις δυσκολίες της, με την περίπτωση του Λάμπρου να είναι πιο εφηκτή για τους Κρητικούς, ενώ του Λουίζ Φελίπε θεωρείται πιο δύσκολη αλλά όχι αδύνατη μετά και τον τραυματισμό του παίχτη, ενώ δεν έχει μπει οψιόν αγοράς για κανέναν από τους δύο.

Με τον ΠΑΟΚ να έχει ακόμα υποχρεώσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη δεν είναι εύκολο να ασχοληθεί με την περίπτωση του Λάμπρου, με την ομάδα της Θεσσαλονίκης να μην δείχνει διάθεση να κρατήσει τον παίχτη στο ρόστερ της και να εμφανίζεται θετικός στην παραχώρηση του, και με τον ίδιο τον παίχτη να είναι χαρούμενος στην Κρήτη και να θέλει να μείνει στην ομάδα. .

Αντιθέτως η περίπτωση του Φελίπε Λουίζ θεωρείται πιο δύσκολη καθώς ο παίχτης πριν τον τραυματισμό του θα είχε σίγουρα θέση στο ρόστερ της Σπόρτινγκ, ενώ αρκετές ομάδες κοιτάνε για την περίπτωση του επιθετικού, καθώς στο παρελθόν είχε καταφέρει να πετύχει 17 γκολ σε 30 συμμετοχές με την φανέλα της, κάνοντας τον ελκυστικό για αρκετές Ευρωπαϊκές ομάδες.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code