ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός-Βόλος 2-2: Μοιράστηκαν βαθμούς στην Νίκαια

 


Ο Ιωνικός ξεκίνησε πιο δυνατά στο παιχνίδι και με κεφαλιά του μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μάντζης στο 3' λεπτό έκανε το 1-0 για τους γηπεδούχους. Η ομάδα από την Νίκαια έκανε ευκαιρίες στα επόμενα λεπτά και προσπάθησε να διευρύνει το προβάδισμα της. Στο 17' λεπτό, ο Ρόμερο από τον Βόλο έπεσε κάτω στο χορτάρι μετά από σύγκρουση κεφάλι με κεφάλι και κατά την αποχώρηση του, χειροκροτήθηκε από όλους τους φιλάθλους. Ο ρυθμός έπεσε στα επόμενα λεπτά και οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με 1-0 στο τέλος του ημιχρόνου.

Πολύ δυνατό ξεκίνημα είχε η ομάδα της Νίκαιας και στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Μάντζη μετά από ασίστ του Άοσμαν, να κάνει από κοντά με σουτ του το 2-0 στο 52' λεπτό. Άμεση απάντηση από τον Βόλο, οπού ο Φερνάντες με δυνατό σουτ εκτός περιοχής, σκόραρε στο 65' λεπτό, κάνοντας το 2-1. Στο 71' λεπτό, ο Φαν Βέερτ για τους φιλοξενούμενους ευστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι, το οποίο κερδήθηκε λόγω χέρι του Μύγα και έκανε το 2-2. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν τις ευκαιρίες τους γκολ στα επόμενα λεπτά και το τελικό σκορ παρέμεινε στο 2-2.

Ιωνικός (Δημήτρης Σπανός): Χουτεσιώτης, Μύγας, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Σάντσες, Ρομαό, Κάνιας, Ντάλσιο, Λένις, Άοσμαν, Μάντζης.

Βόλος (Κωνσταντίνος Μπράτσος): Κλέιμαν, Άλχο, Φεράρι, Γκιουλέν, Ρομέρο, Μπαριέντος, Νίνης, Πουρίτα, Φερνάντες, Μπαρτόλο, Φαν Βέερτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code