ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αστέρας Τρίπολης-Ατρόμητος (17:15): Οι γηπεδούχοι για τις εντυπώσεις, οι Περιστεριώτες το κίνητρο!


Αστέρας Τρίπολης και Ατρόμητος αναμετρώνται σήμερα (17:15) στο "Θ. Κολοκοτρώνης" με τους φιλοξενούμενους να είναι αυτοί που έχουν ουσιαστικό κίνητρο για τους τρεις βαθμούς.

Ο γηπεδούχος Αστέρας πέρασε νικηφόρα από το Πανθεσσαλικό Στάδιο, νικώντας με 0-2 τον Ν.Π.Σ. Βόλο και αυτή την στιγμή βρίκσεται στην 7η θέση, όντας πρωτοπόρος στα play out, ένα βαθμό πάνω από τον ΟΦΗ. Το μόνο κίνητρο των Αρκάδων είναι η κατάκτηση της 7ης θέσης μιας και δεν κατάφεραν να μπουν στα play offs που τόσο πολύ ήθελαν. Στα αγωνιστικά, ο Μίλαν Ράσταβατς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Καπίγια, Άλβαρεζ και Χριστόπουλου. Αντιθέτως, στην αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Μπαράλες, Ιγκλέσιας, Τιλίκα, Μουνάφο και Τσιφτσής, όντας ετοιμοπόλεμοι.

Η αποστολή του Αστέρα: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθία, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Τιλίκα, Μουνάφο, Σανταφέ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Μπαράλες, Ρεγκίς, Μπενίτο, Σόνι. 

Ο Ατρόμητος, από την πλευρά του, προέρχεται από την τεράστιας σημασίας νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης (1-0), με γκολ του Κουλούρη στις καθυστερήσεις μετά το χαμένο πέναλτι του Παμλίδη στο 90', βυθίζοντας ουσιαστικά την "Ελαφρά Ταξιαρχία" στην Superleague 2. Για τους Περιστεριώτες αυτή η νίκη ήταν βαρύνουσας σημασίας, καθώς πήραν μεγάλη ανάσα στη μάχη που δίνουν για αποφυγή των μπαράζ, μιας και αποσπάστηκαν 5 βαθμούς από την προτελευταία Λαμία. Βαθμό ή βαθμούς ψάχνουν και στην Τρίπολη ώστε να "καθαρίσουν" όσο πιο νωρίς γίνεται την παραμονή τους στην Super League Interwetten. Στο αγωνιστικό σκέλος, ο Κρις Κόλμαν δεν υπολογίζει τους Ροτάριου και Μπεντινέλι, ενώ "ετοιμοπόλεμος" κρίθηκε ο Χατζηισαΐας και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή.

Αναλυτικά η αποστολή των Περιστεριωτών: Γιαννιώτης, Μάριτς, Σάλτας, Κιβρακίδης, Βασιλαντωνόπουλος, Χατζηισαΐας, Παπαδόπουλος, Μαυρομμάτης, Στρούγγης, Καστεγιάνο, Τζοβάρας, Έρλινγκμαρκ, Σάλομον, Χαρίσης, Καρτάλης, Ντένιτς, Ναμπί, Μουνίθ, Σπιριντόνοβιτς, Κλωναρίδης, Νταβιώτης, Κουλούρης, Αλιμπέκ, Τζαβίδας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code