ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θύμα ληστείας ο Πογκμπά με τα παιδιά του να βρίσκονται στο σπίτι



 Αναστάτωση επικρατεί στις τάξεις των Κόκκινων Διαβόλων μετά από το περιστατικό ληστείας στο σπίτι που διαμένει ο Πολ Πογκμπά, με τους δράστες να μπαίνουν στο σπίτι του την ώρα που τα παιδιά του κοιμόντουσαν.


Όπως αποκάλυψε ο μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, την περασμένη Τρίτη (15/3) διαρρήκτες εισέβαλαν στην οικία του και αφαίρεσαν πολύτιμα αντικείμενα την ώρα που ο παίχτης αγωνίζονταν στο Όλντ Τράφορντ απέναντι στην Ατλέτικο Μαδρίτης, ενώ τα παιδιά του βρισκόταν στο σπίτι και κοιμόντουσαν.


Σε ανάρτηση του στο Twitter, ο Γάλλος ανέφερε αυτό αποτελεί τον χειρότερο του εφιάλτη και προσφέρει αμοιβή για οποιαδήποτε πληροφορία γράφοντας χαρακτηριστικά: 


«Χθες το βράδυ ο χειρότερος εφιάλτης της οικογένειάς μας έγινε αντιληπτός, όταν το σπίτι μας διαρρήχθηκε, ενώ τα μωρά μας κοιμόντουσαν στην κρεβατοκάμαρά τους», είπε αρχικά ο Πογκμπά και συνέχισε: «Οι διαρρήκτες έμειναν στο σπίτι μας για λιγότερο από πέντε λεπτά, αλλά σε αυτό το διάστημα μας πήραν ό,τι πιο πολύτιμο είχαμε… την αίσθηση της ασφάλειας. Η γυναίκα μου και εγώ τρέξαμε σπίτι χωρίς να γνωρίζουμε αν τα παιδιά μας ήταν ασφαλή. Ως πατέρας δεν υπάρχει χειρότερο συναίσθημα σε αυτόν τον κόσμο από το να μην είσαι εκεί για να προστατεύεις τα παιδιά σου και ειλικρινά ελπίζω να μην χρειαστεί ποτέ κανείς να νιώσει αυτό που ένιωσα το προηγούμενο βράδυ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code