ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

«Κλείνει στην Μίλαν ο Οριγκί»


 Σύμφωνα με δημοσίευμα του «tuttomercato», η Μίλαν έχει φτάσει σε καταρχήν συμφωνία με τον επιθετικό της Λίβερπουλ, Ντιβόκ Οριγκί και το «deal» αναμένεται να «κλείσει» μέχρι την Παρασκευή.

Ο Ντιβόκ Οριγκί μένει ελεύθερος από τη Λίβερπουλ το ερχόμενο καλοκαίρι και αναμένεται να μην ανανεωθεί το συμβόλαιο του. Ο Βέλγος φορ έχει το δικαίωμα να διαπραγματευτεί και να συμφωνήσει από τώρα με κλαμπ της επιλογής του και κατά πάσα πιθανότητα η επόμενη ποδοσφαιρική του στέγη θα να είναι η Μίλαν.

Οι Ροσονέρι κινήθηκαν αστραπιαία για να τον κάνουν δικό τους και σύμφωνα με το «tuttomercato» οι δυο πλευρές έχουν φτάσει σε συμφωνία για τετραετές συμβόλαιο, με απολαβές 3,5 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο. Πλέον απομένει το «deal» να πάρει την έγκριση της διοίκησης του κλαμπ και μέσα στις επόμενες 72 ώρες αναμένεται να κλείσει οριστικά η μεταγραφή.

  
360p geselecteerd als afspeelkwaliteit
Remaining Time 0:00
 

Ο Βέλγος στράικερ είναι η τρίτη λύση για την κορυφή της επίθεσης των «Reds» πίσω από τον Ντιόγκο Ζότα και τον Ρομπέρτο Φιρμίνο, έχοντας αγωνιστεί μόλις 533 αγωνιστικά λεπτά σε 14 συμμετοχές, με απολογισμό πέντε γκολ και τρεις ασίστ. Ο Οριγκί σε 171 παιχνίδια με τη φανέλα της Λίβερπουλ από το 2015 έχει πετύχει 40 τέρματα, ένω έχει μοιράσει 17 ασίστ. Είχε αποκτηθεί από την Λίλ το 2014 ενώ είναι 34 φορές διεθνης με την φανέλα τοης εθνικής Βελγίου, έχοντας σκοράρει και 3 φορές.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code