ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Γάνδη - ΠΑΟΚ: Πάει για την πιο ιστορική του πρόκριση στην Ευρώπη ο δικέφαλος


 Η Γάνδη αντιμετωπίζει τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο του επαναληπτικού αγώνα των "16" του Uefa Conference League με τον Δικέφαλο του Βορρά να ψάχνει την μεγάλη πρόκριση.

Γάνδη: Οι Βέλγοι δεν κατάφεραν στον πρώτο αγώνα να πάρουν κάτι από το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ καθώς ηττήθηκαν με 1-0 μέσα στην "Τούμπα". Από εκεί και πέρα θέλει να κερδίσει μέσα στην έδρα της και να πάρει την πρόκριση αλλά η ήττα στο πρώτο ματς δεν την κάνει φαβορί, παρά το γεγονός ότι θα έχει τομ κόσμο στο πλευρό της. Στο αγωνιστικό κομμάτι επέστρεψε ο Ουκρανός Μπέζους που ξεπέρασε τον Covid-19, ενώ δεν υπολογίζονται οι Μαλέντε και Μπρούνο.

ΠΑΟΚ: Ο δικέφαλος του Βορρά έρχεται στην αναμέτρηση με ανεβασμένη ψυχολογία καθώς στην πρεμιέρα των Play-off πήρε την νίκη στο τέλος με τον Ακπομ να σκοράρει επί του ΠΑΣ Γιάννινα, με σκορ 1-0. Επίσης έχει το προβάδισμα από τον πρώτο αγώνα με το απευθείας φαουλ του Κούρτιτς επί της Γάνδης, πάλι με σκορ 1-0 και θέλει να το υπερασπιστεί και να προκριθεί στην φάση των "8" για πρώτη φορά στην ιστορία του. Στο αγωνιστικό κομμάτι ο Λουτσέσκου έχει αρκετές απουσίες. Θα λείπουν ο Κούρτιτς, ο Ζίβκοβιτς αλλά και ο τραυματίας Μιχαηλίδης που θα λείψει για αρκετά μεγάλο διάστημα. Επίσης στην Ευρωπαϊκή λίστα δεν μπορεί να δηλωθεί ο Λεό Ζαμπά. Από εκεί και πέρα ο Δικέφαλος θα πάει με το καλύτερο δυνατό σχήμα για την νίκη.

Στα εγχώρια πρωταθλήματα ο ΠΑΟΚ είναι δεύτερος στην βαθμολογία της Super League με 56 βαθμούς, ενώ η Γάνδη είναι 5η στο βελγικό πρωτάθλημα με 55 βαθμούς και παλεύει για μια θέση στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Η Αποστόλη του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Λύρατζης, Τέιλορ, Κουλιεράκης, Μιχάι, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Σίντκλεϊ, Τσαούσης, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Σοάρες, Ντόουγκλας, Μπίσεσβαρ, Μουργκ, Μιτρίτσα, Άκπομ, Τσόλακ και Κούτσιας.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code