ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Τσέλσι:Πρόταση 2,7 δις για την αγορά της από Σαουδάραβες

 


Ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς ηγήθηκε των "μπλε" για 19 χρόνια, φτάνοντας στην κατάκτηση 21 τίτλων και αλλάζοντας άρδην την ιστορία του αγγλικού συλλόγου. Με την εισβολή της Ρωσίας όμως στην Ουκρανία ο Ρώσος ιδιοκτήτης της Τσέλσι μπήκε στο στόχαστρο για την σχέση του με τον Βλάντιμιρ Πούτιν. Έτσι η αγγλική κυβέρνηση σε μία κίνηση δίχως σαφή λόγο κρατεί "όμηρο" την ομάδα της Τσέλσι έχοντας θέσει ειδικό καθεστώς και έχοντας παγώσει τους τραπεζικούς της λογαριασμούς.

Πριν από μερικά 24ωρα διέρρευσε στα αγγλικά μίντια πως ενδεχομένως  να υπάρχει φως στο τούνελ για την Τσέλσι με μία ενδεχόμενη συμφωνία στις επόμενες 4-6 εβδομάδες.

Σύμφωνα με tweet του δημοσιογράφου, Μπεν Τζέικομπς, υπάρχει πρόταση για τους πρωταθλητές Ευρώπης από την Σαουδική Αραβική και φαίνεται να είναι και αρκετά σοβαρή.


"Επιβεβαιώνω πως η Saudi Media Group κατέθεσε πρόταση ύψους 2,7 δισεκατομμυρίων λιρών για να αγοράσει την Τσέλσι. Ο Μοχάμεντ Αλκερέιχι είναι φαν της Τσέλσι και ηγείται ενός ιδιωτικό κονσόρτιουμ.

Δεν έχει κάποιους άμεσους κυβερνητικούς δεσμούς",
σύμφωνα με το τιτίβισμα του δημοσιγράφου.

 Εδώ να σημειώσουμε πως τα παραπάνω επενδυτικό σχήμα είναι και σε συνεχείς διαπραγμάτευσης για την αγορά της Ίντερ, καθώς επίσης ανάμεσα στους μετόχους της εταιρείας είναι πρώην στελέχη της Σαουδαραβικής κυβέρνησης και η κεντρική τράπεζα του Κουβέιτ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code