ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος-Αστέρας Τρίπολης: Κρεσπί και Σίτο καθάρισαν την αγγαρεία (0-2)



Με τις δύο ομάδες να έχουν εξασφαλίσει την παραμονή τους και να μην κυνηγάνε κάποιον στόχο στο υπόλοιπο της σεζόν, ο Αστέρας παρατάχθηκε πιο συγκεντρωμένος και με πρωταγωνιστές τους Κρεσπί και Σίτο κέρδισε με 0-2 μέσα στον Βόλο. 

Α' ημίχρονο

Ο Αστέρας μπήκε πιο δυναμικά στο παιχνίδι καταφέρνοντας να σοκάρει τους Βολιότες βρίσκοντας το δρόμο για τα δίχτυα στην πρώτη τους μόλις ευκαιρία στο 15ο λεπτό με τον Σίτο να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα έπειτα από μια εκτέλεση κόρνερ του Κρεσπί και γράφοντας το 0-1 από νωρίς. 

Η ομάδα του Βόλου είχε μπει πολύ χαλαρά στο παιχνίδι χωρίς να έχει την συνηθισμένη μαχητικότητα του, έχοντας την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς να μπορεί να την περάσει μέσα στην περιοχή αλλά τον Αστέρα Τρίπολης να εκμεταλλεύεται το γρήγορο γκολ του και να προσπαθεί να χτυπήσει από τα άκρα με την ταχύτητα των παιχτών του στην κόντρα. Οι παίχτες του Αστέρα κατάφεραν να βρούνε 2 φορές δίχτυα με τα γκολ να ακυρώνονται σωστά ως οφσάιντ.

Ο Κρεσπί εκμεταλλεύτηκε τις αδυναμίες του Βόλου από τα άκρα, ενώ ήταν και ο ίδιος και φανταστική ημέρα κινώντας τα νήματα σε όλες τις επιθέσεις του Αστέρα Τρίπολης, και βγήκε στην αντεπίθεση μετά από κάθετη του Ριέρα, όπου βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον Κλέιμαν νικώντας τον και γράφοντας το 0-2 μόλις στο 25ο λεπτό. Ο Βόλος στο πρώτο ημίχρονο δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο να αντιδράσει σπαταλώντας την κατοχή που είχε αλλά μην μπορώντας να βρει διαδρόμους για να δημιουργήσει ευκαιρίες με το παιχνίδι του να περιέχει πολλά λάθη και να δέχεται 2 γκολ από αντεπιθέσεις με το ημίχρονο να τελειώνει με τον Αστέρα Τρίπολης να βρίσκεται μπροστά στο σκορ με 0-2.

Β' ημίχρονο

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Βόλος έκανε 3 μαζεμένες αλλαγές στον άξονα και στα άκρα του προσπαθώντας να βρει το χαμένο έδαφος και να καταφέρει να επιστρέψει στο παιχνίδι με τον Ράσταβατς να μην έχει κάποιες αλλαγές, έχοντας και αρκετούς νεαρούς παίχτες στον πάγκο του.

Ο Βόλος είχε και πάλι την κατοχή της μπάλας αλλά χωρίς να μπορεί να την εκμεταλλευτεί, με την ομάδα της Τρίπολης να φτάνει κοντά και σε 3ο γκολ σε δύο περιπτώσεις (60'-61') όπου στη πρώτη περίπτωση ο Σίτο να μην προλαβαίνει να γυρίσει σε συμπαίχτη του με τον Κλέιμαν να είναι εκτός εστίας, ενώ ένα λεπτό αργότερα ο ίδιος παίχτης να σημαδεύει το δοκάρι χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να μεγαλώσει το δείκτη του σκορ.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία του Βόλου να μειώσει το σκορ ήρθε στο 66' με τον Φαν Βέρτ να βγαίνει στην πλάτη της άμυνας της Τρίπολης αλλά με το πλασέ του να περνάει λίγα εκατοστά εκτός εστίας. Περνώντας ο χρόνος οι δύο ομάδες συμβιβάστηκαν με το δείχτη του σκορ και προχώρησαν σε αρκετές αλλαγές για να φρεσκάρουν τις ενδεκάδες τους, με τον Ράσταβατς να περνάει στο ματς αρκετούς νεαρούς παίχτες από την ομάδα νέων και παίχτες που δεν είχαν μεγάλο χρόνο συμμετοχής μέσα στην σεζόν. Τα λεπτά πέρασαν χωρίς κάτι να αλλάξει και χωρίς κάποια μεγάλη ευκαιρία για κάποια από τις δύο ομάδες με το 0-2 να είναι και το τελικό σκορ.

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Γκουλέν, Ρινέρ, Φεράρι, Άλχο, Ορόζ, Φερνάντες, Αλέξ Σοάρες, Μπαριέντος Κορέα, Φαν Βέερτ.

Αστέρας Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Αντζουλάς, Ατιένζα, Τασουλής, Καρμόνα , Σανταφέ , Βαλιέντε, Σίτο, Α. Ριέρα, Κρέσπι, Μπενίτο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code