ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός-Παναθηναϊκός: «Δοκιμασία» για Play-off στο Αγρίνιο



 Ένα απο τα πιο σημαντικά παιχνίδια της αγωνιστικής διεξάγεται στο Αγρίνιο το απόγευμα του Σαββάτου(19/2, 19:30) ανάμεσα στον τοπικό Παναιτωλικό και τον Παναθηναϊκό, με την ομάδα του Γιοβάνοβιτς να θέλει να πάρει την νίκη που θα τον εδραιώσει στην 6αδα και θα του επιτρέψει να πλησιάσει την ΑΕΚ στην βαθμολογία, ενώ τα καναρίνια του Γιάννη Αναστασίου έχοντας πάρει μια πολύ σημαντική νίκη απέναντι στην Λαμία έχει εξασφαλίσει σε μεγάλο βαθμό την παραμονή της στην κατηγορία και θέλει να συνεχίσει με τα θετικά αποτελέσματα παρουσιάζοντας και όμορφο ποδόσφαιρο.


 Ο Παναιτωλικός πήρε μια εύκολη νίκη απέναντι στην Λαμία την Τετάρτη για το εξ αναβολής παιχνίδι της 17ης αγωνιστικής χάρις το παρθενικό γκολ του Νταμπό, με την ομάδα του Αγρινίου να παίζει ανά διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και θα μπορούσε να είχε πετύχει και παραπάνω γκολ. Νίκη παραμονής για τους Αγρινιώτες που φτάσανε τους 25 βαθμούς και δείχνουν να ξεμπερδεύουν ουσιαστικά με την υπόθεση της παραμονής και πλέον να θέλουν να πλασαριστούν όσο πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Επιστρέφουν οι Μάρτενσον και Αποστολάκης, με τον Γιάννη Αναστασίου να παίρνει στην αποστολή όλους τους διαθέσιμους παίχτες της ομάδας.

Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός επιβλήθηκε άνετα με 3-0 επι του ουραγού Απόλλων Σμύρνης σε εξ αναβολής παιχνίδι της 14ης αγωνιστικής με σκόρερ τους Παλάσιος και Αϊτόρ με 2 γκολ απο το σημείο του πέναλτι, ενώ το 3ο γκολ ήρθε απο αυτογκόλ του Μπαξεβανίδη στα τελευταία λεπτά του αγώνα. Θέλει να συνεχίσει την ανοδική του πορεία και να πάρει ακόμα μια νίκη που θα του επιτρέψει να φτάσει την ΑΕΚ στους 39 βαθμούς(με αγώνα λιγότερο). Με αρκετές απουσίες ταξίδεψε στο Αγρίνιο οι πράσινοι με τον Σένκεφελντ να μένει εκτός μιας και έχει συμπληρώσει 4 κίτρινες κάρτες και είχε δηλωθεί να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι αυτό, ενώ εκτός θα μείνει και ο Πούγουρας που αντιμετωπίζει πρόβλημα με την μέση του. Εκτός έμειναν και οι Μαουρίσιο και Λούντκβιστ που ακολούθησαν ατομικό και θεραπεία, καθώς και ο Μακέντα που υποβλήθηκε πρόσφατα σε εγχείρηση.

Η αποστολή του Παναιτωλικού: Αποστολάκης, Χουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Βέργος, Μπαρμπόσα, Ντίας, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Νταγκό, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Διούδης, Μπρινιόλι, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Αλεξανδρόπουλος, Ιωαννίδης, Καρλίτος, Χατζηγιοβάνης, Χατζηθεοδωρίδης, Σάντσες, Ρουμπέν, Βιγιαφάνιες, Κουρμπέλης, Αϊτόρ, Σιδεράς, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Γκατσίνοβιτς, Βιτάλ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code