ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναιτωλικός - ΠΑΣ Γιάννενα : Κομβικό ματς στο Αγρίνιο

 


Ο Παναιτωλικός υποδέχεται σήμερα (19:30) τον ΠΑΣ Γιάννενα, στον έναν από τους δύο αγώνες που ανοίγουν την αυλαία της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League. 

Σε ένα παιχνίδι που και οι δύο ομάδες αναζητούν βαθμούς , Παναιτωλικός και ΠΑΣ Γιάννενα διασταυρώνουν τα ξίφη τους απόψε στο γήπεδο του Αγρινίου με στόχο ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι γηπεδούχοι προέρχονται από δύο συνεχόμενες ήττες στο πρωτάθλημα, απέναντι σε Άρη και Ολυμπιακό. Βρίσκονται στην 10η θέση της βαθμολογίας με 21 βαθμούς σε 20 αγώνες, έχοντας κάνει  αγωνιστική βελτίωση τους τελευταίους δύο μήνες σε σχέση με τα πρώτα ματς της σεζόν.

Σήμερα υποδέχεται τον επικίνδυνο ΠΑΣ με στόχο να συνεχίσει να αποδίδει όμορφο ποδόσφαιρο αλλά και να καταφέρει να το συνδιάσει με ένα νικηφόρο αποτέλεσμα. Μία νίκη που αν έρθει, θα φέρει πιο κοντά στην πρώτη εξάδα της βαθμολογίας την ομάδα του Γιάννη Αναστασίου αλλά και θα πιστοποιήσει για ένα ακόμα παιχνίδι πως βρίσκεται σε αγωνιστική άνοδο.

Από την άλλη, οι φιλοξενούμενοι έχουν συγκομιδή 30 βαθμών σε 21 παιχνίδια. Βρίσκονται στην 6η θέση της βαθμολογίας ενώ προέρχονται από εκτός έδρας ήττα στο πρωτάθλημα με 2-0 από τον Αστέρα Τρίπολης.

 Η ομάδα του Ηρακλή Μεταξά πραγματοποιεί πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα, επιδεικνύοντας αγωνιστική σταθερότητα και αποτελεσματικότητα στην μεγαλύτερη διάρκεια της σεζόν. Σήμερα ταξιδεύει στο Αγρίνιο γνωρίζοντας πως έχει δύσκολη αποστολή, έχοντας αποδείξει όμως παράλληλα πως μπορεί να κάνει την ζημιά οπουδήποτε και να δραπετεύσει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στα αγωνιστικά 

Στην διάθεση του Γιάννη Αναστασίου για τον σημερινό αγώνα θα βρίσκετε ξανά ο Ντέρεκ Κορνέλιους, όπως και ο Λάρσον που αποκτήθηκε πρόσφατα με μεταγραφή, από την ομάδα του Παναιτωλικού. Αντίθετα, εκτός αποστολής έμειναν οι Αποστολάκης και Βέργος. 

Αναλυτικά η αποστολή του ΠαναιτωλικούΧουχούμης, Αντούνες, Βργκοτς, Καρέλης, Λούι, Μπαρμπόσα, Κορνέλιους, Ντουάρτε, Λάρσον, Μάρτενσον, Μπελεβώνης, Φλόρες, Περέιρα, Μελίσσας, Νταγκό, Μόρσεϊ, Μεντόσα, Τσιγγάρας, Μπακαδήμας, Μαλής, Ανέστης.

Από την μεριά του ΠΑΣ, ο Ηρακλής Μεταξάς δεν θα μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των ανέτοιμων Γκαρντάφσκι, Ντομίνγκες και Ποζνάνσκι ενώ κανονικά στην αποστολή συμπεριλήφθηκε ο Σνάιντερ.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΣ Γιάννενα : Λοντίγκιν, Σουλής, Σάλιακας, Παντελάκης, Εραμούσπε, Πίρσμαν, Κάργας, Ρίζος, Οικονομόπουλος, Σιόντης, Καραχάλιος, Λιάσος, Στάνκο, Τριάδης, Μπρένερ, Σνάιντερ, Μορέιρα, Λώλης, Μίνα, Περέα.

Στον αγώνα του πρώτου γύρου ο ΠΑΣ είχε επικρατήσει με 3-0 του Παναιτωλικού στα Γιάννενα.

Την αναμέτρηση ορίστηκε να διευθύνει ο διαιτητής κ. Παπαδόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Τζιουβάρα, Βεργέτη και τέταρτο τον κ. Φωτιά. Στο VAR θα είναι οι κ.κ. Τσαγκαράκης και Φωτόπουλος.



Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code