ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-Λαμία: Πρόβα ημιτελικών με μονόδρομο τη νίκη


 Κομβικό παιχνίδι στη Λεωφόρο.

Την επιστροφή στις νίκες, μετά από τρεις σερί ήττες, έχουν ως μοναδικό σκοπό σήμερα στον Παναθηναϊκό, υποδεχόμενοι τη Λαμία στο Απόστολος Νικολαΐδης, στην πρόβα μάλιστα των ημιτελικών του κυπέλλου. Οι ήττες από Αστέρα Τρίπολης, ΟΦΗ και ΠΑΟΚ άφησαν πίσω τον Παναθηναϊκό στην υπόθεση play-offs και οι «Πράσινοι» δε θέλουν να μπουν σε περιπέτειες.

Από τη μεριά τους οι φιλοξενούμενοι θέλουν να επιστρέψουν στα επιτυχή αποτελέσματα, μετά την ήττα με ανατροπή την περασμένη Πέμπτη στον Ατρόμητο. Στη Λαμία είδαν χθες και τον Ιωνικό να φεύγει με σημαντικό διπλό από τον Αστέρα Τρίπολης και ο βαθμός ή οι βαθμοί στη σημερινή αναμέτρηση είναι μονόδρομος.

Στα αγωνιστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν συμπεριέλαβε στην αποστολή τους ανέτοιμους Αλεξανδρόπουλο και Κώτσιρα, ενώ εκτός παραμένει ακόμα ο Μαουρίτσιο. Αντίθετα στην αποστολή βρίσκονται οι Βαγιαννίδης, Γκατσίνοβιτς και Κουρμπέλης. Ο Σέρβος τεχνικός αναμένεται να επιλέξει ξανά το 4-3-3, με τον Μπρινιόλι κάτω από τα δοκάρια. Δεξιά στην άμυνα ο Σάντσες, αριστερά ο Χουανκάρ και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Σένκεφελντ και Βέλεθ. Τριάδα στα χαφ οι Ρούμπεν Πέρεθ, Βιγιαφάνιες και Γκατσίνοβιτς. Ο Παλάσιος στα αριστερά της επίθεσης, ο Αϊτόρ στα δεξιά και ο Καρλίτος στην κορυφή.

Από τη μεριά του ο Μιχάλης Γρηγορίου δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Ρόμανιτς, Προβυδάκη, Μπεχαράνο και Σαραμαντά, ενώ εκτός είναι και ο τραυματίας Μανούσος. Στα της ενδεκάδας ο Έλληνας τεχνικός αναμένεται να παρατάξει το γνώριμό του 4-2-3-1, με τον Σαράνοφ κάτω από τα δοκάρια και μπροστά του στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, τους Σκόνδρα, Αντέτζο, Τζανετόπουλο και Μαρτίνεθ. Αμυντικά χαφ οι Τζανδάρης και Νούνιες, με τον Τάιρον να κινείται μπροστά τους. Αριστερά στην επίθεση ο Μπανγκουρά, δεξιά ο Ελευθεριάδης και στην κορυφή ο Αραμπούλι.

ΟΙ ΣΥΝΘΕΣΕΙΣ:

Παναθηναϊκός (4-3-3): Μπρινιόλι, Σάντσες, Σένκεφελτν, Βέλεθ, Χουανκάρ, Πέρεθ, Βιγιαφάνιες, Γκατσίνοβιτς, Αϊτόρ, Παλάσιος, Καρλίτος.

Λαμία (4-2-3-1): Σαράνοφ, Σκόνδρας, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Τζανδάρης, Νούνιες, Τάιρον, Μπανγκουρά, Ελευθεριάδης, Αραμπούλι.

Διαιτητής: Γκορτσίλας, Βοηθοί: Κολοσιώνης, Δημητριάδης, 4ος: Κουτσιαύτης, VAR: Μιγκέλ, AVAR: Χριστάκογλου.

Γήπεδο: Απόστολος Νικολαΐδης/

Ώρα: 15:30.

Μετάδοση: CosmoteSport 1.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code