ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απόλλων - Παναιτωλικός 0-0 : ''Πάλεψαν'' αλλά δεν βρήκαν το γκολ



Δεν κέρδισε ούτε σήμερα ο Απόλλων και πλέον δείχνει δύσκολο να αποφύγει την τελευταία θέση . Πολύ καλός όσο άντεξε ο Παναιτωλικός . Το παιχνίδι πάντως είχε φάσεις και το αδικεί το τελικό 0-0 

A ημίχρονο

O Γιάννης Αναστασίου θέλοντας να ξεκουράσεις τους παίχτες του από το μεσοβδόμαδα παιχνίδι κυπέλλου , παρατάσσει μία ενδεκάδα με αρκετές αλλαγές . 

Τα πρώτα δέκα λεπτά της αναμέτρησης δεν είχαν κάποια ιδιαίτερη συγκίνηση , αλλά μας δίνουν την αίσθηση ότι και οι δύο ομάδες θα παλέψουν για τη νίκη . Στο 8' εξαιρετική συνεργασία ο Απόλλων , αλλά ''κόβει'' τελευταία στιγμή ο Κορνέλιους και στην αντεπίθεση το σουτ του Νταγκό κοντράρει και περνάει κόρνερ! Η πρώτη πραγματικά καλή στιγμή του ματς ανήκει στους ''Αγρινιώτες'' ! Ο Μεντόσα βρήκε πολύ όμορφα τον Ντίας στην πλάτη της άμυνας, εκείνος από καλή θέση έκανε τη σέντρα σουτ αλλά δεν κατάφερε ο Μαλής, που βρέθηκε στη πορεία της μπάλας, να την προλάβει για να κάνει το 0-1. Ο Ουρουγουανός δεν έκανε καλό τελείωμα . Στο 19' δοκάρι για του γηπεδούχους ! Καλή σέντρα του Ντεντάκη, ο Σίγκνεβιτς πιάνει την κεφαλιά που τραντάζει το οριζόντιο δοκάρι του Ανέστη . Οι δύο ομάδες δυσκολεύονται να κυκλοφορήσουν την μπάλα . Στο 29' ''κλέβει ο Σίγκνεβιτς αλλά κάνει πολύ κακό διαγώνιο σουτ . Στο 39' ο Τσιλούλης έκανε όμρφη ατομική ενέργεια , αλλά την κάθετη πάσα που δοκίμασε την ''καθάρισε'' ο Ανέστης . Στο 41' απίθανη ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους με τον Ντίας !  Σέντρα στο δεύτερο δοκάρι από τον Αντούνες, ο Ντίας ήταν ολομόναχος απέναντι από τον Βέρχουλστ αλλά το πλασέ στην κίνηση που έκανε πέρασε άουτ! Στο 44' απίθανη ευκαιρία για τον Παναιτωλικό ! Ο Νταγκό κάνει ένα πολύ δύσκολο κοντρόλ,  με τις ντρίμπλες του ρίχνει κάτω τον Ντεντάκη και στη συνέχεια δίνει σχεδόν ''έτοιμο γκολ'' στον  Ντίας που από πλεονεκτική θέση πλασάρει αλλά βλέπει τον Βιτλή να του στερεί το γκολ με την προβολή που έβαλε ! 

Το πρώτο ημίχρονο τελειώνει με την ομάδα του Αγρινίου να είναι καλύτερη αφού έχει χάσει τις σπουδαιότερες ευκαιρίες και σίγουρα της άξιζε ένα γκολ . Ο Απόλλων πρέπει να αλλάξει αρκετά και αμυντικά αλλά και επιθετικά εάν θέλει να κερδίσει τον σημερινό ''τελικό'' . 

Β ημίχρονο

Στο 49' τεράστια φάση για τον Παναιτωλικό! Ο Νταγκό βγαίνει απέναντι στον Βέρχουλστ, τον περνάει αλλά καθυστερεί να πλασάρει και τελικά θα κοπεί , ενώ στο 50' η κάθετη του Μαρτίνες στον Παμλίδη, που δεν μπορεί να νικήσει από πλάγια θέση τον Ανέστη. Στο 52' άλλη μία τεράστια ευκαιρία για τους φιλοξενούμενους . Ο Νταγκό γυρίζει στον αμαρκάριστο Καρέλη ,στο ύψος του πέναλτι, αλλά το σουτ του Έλληνα φορ είναι κακό και ο Ρόγκνε διώχνει σε κόρνερ. Γρήγορος ρυθμός στα πρώρα λεπτά του δευτέρου μέρους . Στο 60' ο Καρέλης πιάνει ανενόχλητος μία κεφαλιά , έπειτα από εκτέλεση κόρνερ , αλλά ήταν αδύναμη και την μπλόκαρε ο Βέρχουλστ . Στο 62'  απίθανη ευκαιρία για την ''Ελαφρά Ταξιαρχία '' και στο 63' δοκάρι για τον Μαρτίνεζ ! Άγγιξε το γκολ σε δύο περιπτώσεις ο Απόλλων . Δείχνει κουρασμένος στα τελευταία λεπτά ο Παναιτωλικός . Ο Τζιανλούκα Φέστα στην προσπάθεια του να κερδίσει η ομάδα του το παιχνίδι με την είσοδο του Ντάουντα άλλαξε τον σχηματισμό σε 4-4-2. Ο Αναστασίου από την πλευρά του ψάχνει τρόπους για να αποκτήσει ενέργεια η ενδεκάδα του. Ο Μαρτίνεζ πήρε κάποιες πάσες σε καλή θέση αλλά η τελική του ενέργεια ήταν κακή . Στο 67'ο Ντάουντα βγάζει τον Τσιλούλη απέναντι από τον πρώην τερματοφύλακα της ΑΕΚ που θα διατηρήσει το 0-0 ! Πιέζει η ''Ελαφρά Ταξιαρχία '' . Στο 78' ο Ντεντάκης με σέντρα βρίσκει τον αμαρκάριστο Ντάουντα , αλλά ο τελευταίος κάνει άσχημη κεφαλιά από το ύψος της μικρής περιοχής ! Ο Τσιλούλης έχει ταλαιπωρήσει αφάνταστα την άμυνα του Παναιτωλικού παίζοντας ως δεξί χαφ-εξτρεμ . Στο 85' τραγικό λάθος των παιχτών του Απόλλωνα , που δεν κατάφερε να εκμεταλλευτεί ο Καρέλης αφού νικήθηκε από τον Βέρχουλστ . Στο 87' ο Παναιτωλικός θα παίξει με τρία στόπερ .

 Το παιχνίδι θα λήξει και το αποτέλεσμά του ''βυθίζει'' τον Απόλλων που δεν βρίσει δίχτυα με τίποτα . Καλός όσο άντεξε ο Παναιτωλικός ! Άδικο το 0-0 αφού και οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες .

 

Απόλλων (Τζανλούκα Φέστα): Βέρχουλστ – Ντεντάκης, Ντομίνγκες, Ρόγκνε, Βιτλής – Σλίβκα, Τσίμπσαχ – Τσιλούλης, Μαρτίνες, Παμλίδης – Σίγνκεβιτς.

Παναιτωλικός (Γιάννης Αναστασίου): Ανέστης – Μαλής, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης – Αντούνες, Φλόρες – Ντίας, Μεντόσα, Νταγκό – Καρέλης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code