ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Premier League: Ισόπαλο το ντέρμπι Τσέλσι-Λίβερπουλ, κάνει πάρτι η Μάντσεστερ Σίτι

 




Διαβάστε για όλα όσα έγιναν στους αγώνες της Premier League, την Κυριακή (2/1), για την 21η αγωνιστική του Αγγλικού πρωταθλήματος.

Στους αγώνες της Κυριακής (2/1) ξεχώρισε το ντέρμπι της Τσέλσι με την Λίβερπουλ, οπού πέρα από αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον, είχε και βαθμολογικά τέραστια επιρροή για την εξέλιξη του πρωταθλήματος. Οι "κόκκινοι" με αρκετές απουσίες μεταξύ άλλων και του προπονητή τους, Γιούργκεν Κλόπ ξεκίνησαν καλύτερα και στο 9' λεπτό, ο Μανέ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Τρέβο Τσάλομπα, απέφυγε τον τερματοφύλακα Εντουάρ Μεντί και έκανε το 1-0. Ο Σαλάχ διπλασίασε τα τέρματα για την Λίβερπουλ στο 26' λεπτό, κάνοντας το 2-0. Η Τσέλσι πέρασε στην αντεπίθεση στα επόμενα λεπτά και βρήκε απαντήσεις, τόσο με το γκολ από βολέ του Ματέο Κόβατσιτς στο 42' λεπτό, αλλά και εκείνο του Κρίστιαν Πούλισιτς, μετά από ασίστ του Ενγκολό Καντέ στο 45+1' λεπτό (2-2).

Ο ρυθμός έπεσε στο δεύτερο ημίχρονο και οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να βρουν τον τρόπο να σκοράρουν το παραπάνω γκολ, με αποτέλεσμα το σκορ να παραμείνει ισόπαλο σε 2-2.

Μετά από αυτήν την ισοπαλία, η Τσέλσι είναι στην 2η θέση με 43 πόντους και η Λίβερπουλ είναι τρίτη με 42 πόντους, ενώ στην πρώτη θέση βρίσκεται η Μάντσεστερ Σίτι με 53 πόντους. 

Έβερτον-Μπράιτον: 2-3

Σε ένα κακό πρώτο ημίχρονο για την Έβερτον, οι φιλοξενούμενοι πήραν προβάδισμα με δύο γκολ στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου (ΜακΆλιστερ 3' λεπτό, Μπερν 21' λεπτό). Ο Κάλβερτ Λιούιν αστόχησε σε εκτέλεση πέναλτι στο 25' λεπτό, με το σκορ του ημιχρόνου να είναι στο 2-0. 

Άμεση απάντηση από τα "ζαχαρωτά" με τον Γκόρντον μετά από ασίστ του Άλαν να μειώνει σε 2-1 στο 53' λεπτό, με τον Μακ Άλιστερ να κάνει το 3-1 για τα "γλαροπούλια" στο 71' λεπτό. Ο Γκόρντον ήταν από τους λίγους διακριθέντες της Έβερτον και με δεύτερο προσωπικό του γκολ στο 76' λεπτό, διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 3-2. 

Λίντς-Μπέρνλι: 3-1

Επιστροφή στις νίκες για την Λίντς, η οποία προηγήθηκε με 1-0 στο πρώτο ημίχρονο χάρη στο γκολ του Χάρισον στο 39' λεπτό. Η απάντηση για την Μπέρνλι ήρθε από τον Κορνέ στο 54' λεπτό (1-1), ενώ οι γηπεδούχοι πάτησαν το γκάζι στα επόμενα λεπτά και χάρη στα τέρματα του Ντάλας (77' λεπτό) και του Τζέιμς (90+2' λεπτό), επικράτησαν εντός έδρας με 3-1.

Μπρέντφορντ-Άστον Βίλα: 2-1

Αν και η Άστον Βίλα πήρε προβάδισμα με τον Ίνγκς στο 16' λεπτό, οι γηπεδούχοι έφεραν το ματς στα ίσα με το τέρμα του Βίσα στο 42' λεπτό, διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου σε 1-1. Ο Ρόερσλεφ Ράσμουσεν που έδωσε την ασίστ στο πρώτο τέρμα των γηπεδούχων, ήταν ο σκορερ του δεύτερου γκολ (83' λεπτό), με το οποίο η Μπρέντφορντ έκανε την ανατροπή και πήρε την εντός έδρας νίκη με 2-1.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code