ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός : Τα δεδομένα για τους παίχτες του Κόπα Άφρικα


Λίγο καιρό ακόμα θα χρειαστεί να περιμένει ο Ολυμπιακός, για την επιστροφή των διεθνών του από την διοργάνωση του Κόπα Άφρικα στην καθημερινότητα της ομάδας, αφού και οι 5 παίχτες του που αγωνίζονται στον θεσμό θα συμμετέχουν με τις εθνικές τους στους 16 τη διοργάνωσης.

Το Κόπα Άφρικα βρίσκεται σε εξέλιξη, η φάση των ομίλων ολοκληρώθηκε με τα ζευγάρια και τις ημερομηνίες της φάσης των 16 να γίνονται γνωστά και τους ερυθρόλευκους να συνεχίζουν να βρίσκονται στην αναμονή για την επιστροφή τους.

Ο Χένρι Ονιεκούρου που αγωνίζεται στην Εθνική Νιγηρίας, θα αντιμετωπίσει την Τυνησία την Κυριακή 23/1 ενώ η Γουινέα του Αγκιμπού Καμαρά, ο οποίος αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στον αστράγαλο και είναι εξαιρετικά αμφίβολος, κοντράρεται με την Γκάμπια ένα 24ωρο αργότερα (24/1). Την ίδια μέρα το φιλόδοξο Καμερούν του Πιέρ Κουντέ θα αντιμετωπίσει τους νήσους Κομόρες, με το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα του χαφ των Πειραιωτών να είναι το μεγάλο φαβορί στο συγκεκριμένο ζευγάρι ενώ την Τετάρτη 25/1 η Σενεγάλη του Πάπε Σισέ αντιμετωπίζει το Πράσινο Ακρωτήρι του Γκάρι Ροντρίγκεζ. Ο εμφύλιος ανάμεσα στους δύο ποδοσφαιριστές των ερυθρολεύκων θα έχει σαν αποτέλεσμα την άμεση επιστροφή ενός εκ των δύο, με τα λιοντάρια να έχουν το πάνω χέρι, όντας ένα από τα φαβορί της διοργάνωσης.

Αναλυτικά τα ζευγάρια των 16 


Η φάση των προημιτελικών θα πραγματοποιηθεί στις 29 Ιανουαρίου, κάτι που σημαίνει πως όσοι από τους ερυθρόλευκους προκριθούν με τις εθνικές τους στην επόμενη φάση, θα χάσουν σίγουρα το ντέρμπι της Τούμπας (30/1) απέναντι στον ΠΑΟΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code