ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΑΕΚ: "Μπήκαν" οι Αραούχο και Άμραμπατ ενόψει Ατρομήτου


Οι δύο ποδοσφαιριστές της Ένωσης προπονήθηκαν κανονικά στην σημερινή πρωινή προπόνηση (21/01) και θέτουν υποψηφιότητα για συμμετοχή στην αποστολή κόντρα στον Ατρόμητο (23/01, 17:15).

Ο "Τσίνο" ταλαιπωρείται από σπασμούς στη μέση εδώ και δύο εβδομάδες (πριν τον αγώνα με την Λαμία), ωστόσο σήμερα προπονήθηκε κανονικά (όπως περίμεναν όλοι στον Δικέφαλο) και ίσως βρίσκεται στην αποστολή για τον αγώνα στο Περιστέρι.

Ο Άμραμπατ δέχθηκε ένα χτύπημα στο γόνατο στον αγώνα με τον Παναιτωλικό και δεν προπονήθηκε τις τελευταίες μέρες, ενώ δεν έπαιξε και στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ για το Κύπελλο. Σήμερα (21/01), προπονήθηκε σε φουλ ρυθμούς και θα βρίσκεται κανονικά στην αποστολή (και ίσως στην 11άδα) κόντρα στον Ατρόμητο.

Ατομικά προγράμματα έκαναν και οι Γαλανόπουλος, Λάτσι και Σάκχοφ, που είναι οι τρεις παίκτες που βρίσκονται εκτός λόγω προβλημάτων με τραυματισμό. Πριν από τη προπόνηση έγινε ο προβλεπόμενος μοριακός έλεγχος και μέχρι αργά το απόγευμα θα είναι γνωστά τα αποτελέσματα. Θυμίζουμε πως χθες βγήκε τρίτος ποδοσφαιριστής θετικός μέσα σε ένα οκταήμερο και φυσικά τα αποτελέσματα των σημερινών τεστ τα περιμένουν με αγωνία στην ΑΕΚ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code