ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ : Ψάχνεται για δύο παίχτες - Δημοσιεύματα για Αντρέ Φράνκο

 

Μετά την έλευση του Ζόαν Σάστρε στην Θεσσαλονίκη, ο οποίος θα είναι η πρώτη προσθήκη του ΠΑΟΚ για την χειμερινή μεταγραφική περίοδο, οι άνθρωποι του δικεφάλου αναζητούν στην αγορά δύο παίχτες που θα αγωνίζονται στην μεσαία γραμμή.

Πρόγραμμα-βουνό έρχεται για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, με τα προβλήματα απουσιών να χτυπάνε καμπανάκι στην ομάδα ενόψει των συνεχόμενων αγώνων και τους Θεσσαλονικείς να χτενίζουν την αγορά για την μεταγραφική ενίσχυση τους.

Εκτός από τις επιστροφές των Ζαμπά και Τσόλακ, καθώς και την επικείμενη προσθήκη του Σάστρε, Μπότο και Λουτσέσκου βρίσκονται σε συνεχής επαφές για τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις του ΠΑΟΚ, οι οποίες θα αφορούν έναν κεντρικό μέσο καθώς και έναν επιτελικό μέσο, που θα μπορεί να αγωνίζεται και στα άκρα.

Μάλιστα, σύμφωνα με σημερινά ρεπορτάζ και δημοσιεύματα στην Πορτογαλία, ενδιαφέρον υπάρχει για τον Άντρε Φράνκο! 

Ο Φράνκο είναι 23 χρονών (γεννημένος 12 Απριλίου 1998), αγωνίζεται τόσο ως δεκάρι όσο και ως πλάγιος εξτρέμ και προέρχεται από τις ακαδημίες της Σπόρτινγκ Λισαβώνας. Αγωνίζεται στην Εστορίλ τα τελευταία 3 χρόνια, έχοντας 45 συμμετοχές και 9 γκόλ. Φέτος έχει πάρει φανέλα βασικού στην ομάδα του Μπρούνο Πινέιρο, έχοντας 20 συμμετοχές μέχρι τώρα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, συμβάλλοντας σημαντικά στην πολύ καλή πορεία που πραγματοποιεί η ομάδα από το Κασκάις της Λισαβώνας, η οποία βρίσκεται στην 6η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code