ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Σενάρια για επιστροφή Χιμένεθ στην Ισπανία



Ο Μανόλο Χιμένεθ είναι έτοιμος να επιστρέψει και πάλι σε πάγκο ισπανικής ομάδας ύστερα απο την απομάκρυνση του απο τον πάγκο της ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα απο την Ισπανία, η Καντίθ που βρίσκεται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται σε διαδικασία αλλαγής προπονητή, με τον Χιμένεθ να βρίσκεται ανάμεσα στους υποψηφίους τεχνικούς που εξετάζουν.

Η πορεία της Κάντιθ στο ισπανικό πρωτάθλημα είναι αρκετά προβληματική, καθώς ύστερα από 20 αγωνιστικές η ισπανική ομάδα έχει μαζέψει 14 βαθμούς με μόλις 2 νίκες, 8 ισοπαλίες και 10 ήττες και ήδη υπάρχει σκέψη για την αντικατάσταση του Αλβάρο Θερβέρα. 

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «diariodecadiz.es», ο Ανδαλουσιάνος τεχνικός είναι στους βασικούς υποψηφίους μαζί με τον Σέρχιο Γκονζάλες και τον Χοσέ Λουίς Μαρτί.

Αναλυτικά όσα αναφέρει το δημοσίευμα: 

«Η Κάντιθ ψάχνει προπονητή ενώ μεταξύ των Ισπανών που είναι ελεύθεροι είναι κάποιοι απρόσιτοι όπως ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Κίκε Σετιέν και άλλοι με περισσότερες πιθανότητες όπως ο Σέρχιο Γκονζάλες, ο Χοσέ Λουίς Μαρτί και ο Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος είναι χωρίς ομάδα από τον Ιούνιο του 2021, όταν αποχώρησε από την ΑΕΚ».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code