ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ 3-0: Ο Κούρτιτς έδειξε τον δρόμο για την νίκη

 


Ο ΠΑΟΚ επικράτησε του ΟΦΗ με 3-0 και ανέβηκε στους 34 πόντους και την δεύτερη θέση (με ένα ματς περισσότερο από την δεύτερη ΑΕΚ), ενώ οι Κρητικοί παρέμειναν στην έκτη θέση και τους 26 πόντους.

Ο ΟΦΗ ξεκίνησε καλύτερα και είχε κατοχή της μπάλας στα πρώτα λεπτά, με τον Αουγκούστο στον ΠΑΟΚ να έχει την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο 7' λεπτό, αλλά η μπάλα πέρασε δίπλα από το δεξί δοκάρι. Οι Κρητικοί απείλησαν με τον Τσιλιανίδη στο 11' λεπτό, ο οποίος σούταρε λίγο έξω από τη μεγάλη περιοχή, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το δεξί δοκάρι.  Οι "ασπρόμαυροι" είχαν μια καλή ευκαιρία με τον Κούρτιτς στο 22' λεπτό με σουτ έξω από την περιοχή, ενώ  οι φιλοξενούμενοι απείλησαν με το γυριστό του Τοράλ στο 41' λεπτό. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια με το 0-0.

Ο ΟΦΗ σκόραρε στο 51' λεπτό με τον Τσιλιανίδη, με το γκολ να ακυρώνεται από υπόδειξη του VAR και στην αμέσως επόμενη φάση, λόγω υπόδειξης χέρι του Βούρου, δόθηκε πέναλτι για τον ΠΑΟΚ, με τον Κούρτιτς να ευστοχεί στο 55' λεπτό. Ο 33χρονος Σλοβένος έκανε το 2-0 στο 76' λεπτό, αφού μετά από σέντρα του Μπίσεσβαρ από τα δεξιά, πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας και με πλασέ στην κίνηση, την έστειλε στα δίχτυα. Στο 84ο λεπτό ο Σβιντέρσκι διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 3-0, εκμεταλλευόμενος το λάθος του Βάτερμαν, έπειτα από κακή μεταβίβαση του Πασαλίδη.

ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Λύρατζης, Ίνγκασον, Κρέσπο, Βιεϊρίνια, Τσινγκάρας, Κούρτιτς, Α. Ζίβκοβιτς, Αουγκούστο, Μιτρίτσα, Άκπομ.


ΟΦΗ: Βάτερμαν, Βούρος, Πασαλίδης, Γιαννούλης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Γκαγιέγος, Ντε Γκούζμαν, Τοράλ, Νέιρα, Τσιλιανίδης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code