ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-Άρης 2-0: Οι "πράσινοι" πήραν την νίκη και ανέβηκαν στην τέτραδα

 


Ο Παναθηναϊκός υπερασπίστηκε την έδρα του και νίκησε τον Άρη με 2-0, για την 16η αγωνιστική της Super League, με αποτέλεσμα να ανέβει στους 26 πόντους και την τέταρτη θέση, ενώ οι κιτρινόμαυροι είναι στην έβδομη θέση με 21 πόντους. 

Οι γηπεδούχοι είχαν την πρώτη καλή φάση με το μακρινό σουτ του Βιγιαφάνιεζ στο 5' λεπτό, ενώ εννέα λεπτά αργότερα (14' λεπτό), ο Παλάσιος έκανε το 1-0, αφού με δεύτερη προσπάθεια νίκησε τον Χουλιάν Κουέστα και σκόραρε.

Οι "πράσινοι" απείλησαν με τον Μακέντα και τον Άιτόρ στο 24' λεπτό και στο 37' λεπτό αντίστοιχα, με τον Μπεναλουάν με καρφωτή κεφαλιά μέσα στην περιοχή να στέλνει την μπάλα στο δοκάρι του Μπρινιόλι.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και έκαναν ευκαιρίες με την εκτέλεση φάουλ του Λούντκβιστ και το σουτ του Αιτόρ στο δοκάρι στο 48' λεπτό και στο 50' λεπτό αντίστοιχα. Ο Αιτόρ έκανε το 2-0 για τον Παναθηναϊκό στο 83' λεπτό μετά από εξαιρετική σέντρα του Παλάσιος.

Παναθηναϊκός (Ιβάν Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Βέλεθ, Σάντσες, Χουάνκαρ, Αλεξανδρόπουλος, Βιγιαφάνιες, Λούντκβιστ, Αϊτόρ, Παλάσιος, Μακέντα.

Άρης (Άκης Μάντζιος): Κούεστα, Σούντγκρεν, Γκάνεα, Μπεναλουάν, Μπράμπετς, Τζέκο, Σάσα, Εντιαγέ, Λούμορ, Ιτούρμπε, Λόπεθ.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code