ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Άρης-Λαμία 0-0: Μοιράστηκαν βαθμούς στην Θεσσαλονίκη.

 


Δεύτερη "λευκή ισοπαλία" του Άρη με της Λαμίας, μετά τον αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας, με τους κιτρινόμαυρους να είναι στην 7η θέση με 23 βαθμούς, μόλις τρεις πίσω από τον έκτο ΟΦΗ, που έχει και ένα αγώνα περισσότερο. 

Στο 8' λεπτό η Λαμία έχασε μια μεγάλη ευκαιρία με την κεφαλιά του Τιρόνε, με τον τερματοφύλακα Σιαμπάνη να διώχνει σε κόρνερ. Στο 12' λεπτό, ο  Γκάμα απείλησε σε πρώτο χρόνο, ο Μπερτόλιο σε δεύτερο με γυριστό, όμως μπλόκαρε ο Σαράνοφ , ενώ στο 15' λεπτό απείλησε ο Μπανγκουρά, αλλά η μπαλα πέρασε λίγο άουτ Η Λαμία έφτιαξε φάσεις στις στατικές φάσεις που είχε σε αντίθεση με τον Άρη, ο οποίος έδειξε προβλήματα στην δημιουργία φάσεων. Το σκορ του ημιχρόνου παρέμεινε στο 0-0.

Η Λαμία είχε περισσότερες καλές ευκαιρίες στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Καραμάνο να απειλεί με σουτ μέσα από την περιοχή στο 67' λεπτό, ενώ ο Μπανγκουρά απείλησε στο 77' λεπτό, αλλά δεν κατάφερε να βρει καλά την μπάλα. Οι κιτρινόμαυροι έδειξαν αστάθεια επιθετικά και παρότι αγωνίστηκε ο Καμαρά, δεν κατάφεραν να σκοράρουν το πρώτο γκολ της χρονιάς. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν ευκαιρίες με τον Αραμπούλι στο 90' λεπτό και με τον Τσούκαλο στο 90+4', αλλά το τελικό σκορ παρέμεινε στο 0-0.

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν, Μπράμπετς, Φαμπιάνο, Λουμόρ, Σάσα, Τζέγκο, Μπρούνο Γκάμα, Μπερτόλιο, Ιτούρμπε, Μάνος

Λαμία: Σαράνοφ, Προβυδάκης, Γκόλεμιτς, Τζανετόπουλος, Σαραμαντάς, Τζανδάρης, Μπεχαράνο, Ρόμανιτς, Τιρόνε, Μπανγκουρά, Καραμάνος 

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code