ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ-Λίνκολν 2-0 : Νίκη - Πρόκριση με υπογραφή Ζίβκοβιτς


Νίκη-πρόκριση για τον ΠΑΟΚ με 2-0 επί της Λίνκολν στην Τούμπα.

Ο δικέφαλος του Βορρά επικράτησε της ομάδας του Γιβλαρτάρ με 2-0 και σε συνδυασμό με την ήττα της Σλόβαν από την Κοπεγχάγη στο άλλο ματς του ομίλου, προκρίθηκε ως δεύτερος με 11 βαθμούς στην επόμενη φάση του UEFA Conference League.

Ζίβκοβιτς (7') και Σβάμπ (52')  τα τέρματα για τους ασπρόμαυρους, οι οποίοι παρότι δεν... έλαμψαν με την απόδοση τους, ήταν αποτελεσματικοί, παίρνοντας μία νίκη-βάλσαμο για την συνέχεια, που αφενός κρατάει την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου στην Ευρώπη, αφετέρου φέρνει ηρεμία προσωρινά στις τάξεις του συλλόγου, μετά τα τελευταία αρνητικά αποτελέσματα. 

Κορυφαίος του αγώνα ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, ο οποίος εκτός από το γκόλ που πέτυχε, έδωσε την ασίστ στο δεύτερο γκόλ του Σβάμπ και ήταν γενικά μόνιμη πηγή κινδύνου για την άμυνα της Λίνκολν. Καλή εμφάνιση και από τον Σίντκλει. Δεν κατάφεραν να απειλήσει σε κανένα σημείο του αγώνα η ομάδα του Μάκ Έλβι.

Αποχώρησαν με ενοχλήσεις, κατά την διάρκεια του αγώνα οι Σβάμπ και Τέιλορ ενώ ο Ελ Καντουρί λίγο πρίν την έναρξη του παιχνιδιού αντικαταστάθηκε από τον Αγκούστο, αφού ένιωσε επίσης ενοχλήσεις κατά την διάρκεια της προθέρμανσης.

Το παιχνίδι

Η πρώτη ευκαιρία του αγώνα ήταν για τους φιλοξενούμενους με τον Γουόκερ να εκμεταλλεύεται στο 7ο λεπτό το λάθος του Κούρτιτς, όμως το σούτ που επιχείρησε από καλή θέση, πέρασε άουτ. Στο 17ο λεπτό ο ΠΑΟΚ άνοιξε το σκόρ! Ο Μούργκ συνεργάστηκε πολύ ωραία με τον Σίντκλει από αριστερά, ο Βραζιλιάνος έβγαλε μία γλυκιά σέντρα και ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς με κεφαλιά έκανε το 1-0 για τον δικέφαλο, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Κόλεϊνγκ.

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 28'.Ο Μούργκ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή της Λίνκολν, κάνοντας και ένα δυνατό σούτ, με τον Κόλεινγκ να αποκρούει, στέλνοντας την μπάλα κόρνερ. Τρία λεπτά αργότερα ο δικέφαλος  πλησίασε ξανά κοντά στο δεύτερο γκόλ. Ο Τέιλορ έκανε μία όμορφη ατομική προσπάθεια από δεξιά, μπήκε μέσα στην μεγάλη περιοχή κάνοντας και το σούτ, με τον Κόλεινγκ ξανά να διώχνει την μπάλα σε κόρνερ.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να πιέζει, χάνοντας ξανά ευκαιρία. Ο Σίντκλει σέντραρε από αριστερά στο 34', ο Κούρτιτς βρέθηκε σε καλό σημείο ,δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή της Λίνκολν, κάνοντας ένα σούτ, το οποίο όμως κόντραρε στα σώματα των αμυντικών των φιλοξενούμενων, απομακρύνοντας την μπάλα σε δεύτερο χρόνο. 

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ στο 43'.Ο Σβάμπ τροφοδότησε έξυπνα τον Μούργκ μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, με τον Αυστριακό μέσο να βρίσκεται απέναντι από τον Κόλεινγκ αλλά το σούτ που επιχείρησε ήταν πολύ αδύναμο με αποτέλεσμα ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων να μπλοκάρει εύκολα την μπάλα.

Δεύτερο γκόλ για τον ΠΑΟΚ στο 52ο λεπτό. Ο Ζίβκοβιτς κινήθηκε έξυπνα από δεξιά, βγάζοντας και μία σέντρα ακριβείας,η οποία βρήκε μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων τον Σβάμπ, που με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της εστίας της Λίνκολν, γράφοντας το 2-0.

Καλή ευκαιρία για τους γηπεδούχους στο 69' με τον Ζίβκοβιτς να κάνει ένα δυνατό συρτό σούτ, μετά από ατομική προσπάθεια, έξω από την μεγάλη περιοχή της ομάδας του Γιβραλτάρ και την μπάλα να φεύγει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι της εστίας του Κόλεινγκ. 

Απίστευτη ευκαιρία για τον Μπίσεσβαρ στο 87ο λεπτό ο οποίος βρέθηκε μόνος του απέναντι από τον τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, μετά από πάσα του Μούργκ, με τον Σουριναμέζο μεσοεπιθετικό να κάνει κακό τελείωμα και να μην καταφέρνει να στείλει την μπάλα στα δίχτυα.


ΠΑΟΚ : Πασχαλάκης, Κρέσπο, Μιχάι, Τέιλορ, Σίντκλει, Σβάμπ, Κούρτιτς, Αγκούστο, Μπίσεσβαρ, Μούργκ, Σφιντέρσκι

Λίνκολν : Κόλεϊνγκ, Τοσκάνο, Τσιπολίνα, Λόπες, Σέρτζεντ, Ανόν, Γιαχάγια, Ρονάν, Γουόκερ, Γκόμεζ, Μπρίτο.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code