ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Αντβερπ-Ολυμπιακός 1-0: Κρατούν μόνο την πρόκριση οι ερυθρόλευκοι

 


Ο Ολυμπιακός δεν τα κατάφερε κόντρα στην Αντβέρπ, αφού ηττήθηκε με 1-0 στο Βέλγιο, για την έκτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. 

Η Αντβέρπ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και εκμεταλλεύτηκε στο 7' λεπτό την αδράνεια της άμυνας των ερυθρολεύκων, με τον Μπαλικβίσα με σουτ να κάνει το 1-0. Οι γηπεδούχοι παρέμειναν ανταγωνιστικοί και στα επόμενα λεπτά, με τον τερματοφύλακα Βατσλίκ να αποσοβεί τον κίνδυνο στο 12' λεπτό και στο 22' λεπτό αντίστοιχα. Οι Πειραιώτες προσπάθησαν να ανεβάσουν ρυθμό στα επόμενα λεπτά, αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο γκολ και το σκορ του ημιχρόνου έμεινε στο 1-0.

Ο Ολυμπιακός απείλησε στο δεύτερο μέρος και με διπλή προσπάθεια του Ρέαμπτσιουκ στο 56' λεπτό και την φάση του Ελ Αραμπί στο 71' λεπτό ήταν κοντά στο γκολ της ισοφάρισης. Οι Βέλγοι κυρίως έκαναν φάση με την κεφαλιά του Μαλικβίσα στο 80' λεπτό, όμως ο Βατσλίκ για ακόμη μια φορά είπε το "όχι". Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν τις ευκαιρίες τους γκολ στα επόμενα λεπτά, με την Αντβέρπ να νικάει τον Ολυμπιακό με 1-0.

Η Αντβέρπ παρά την νίκη της που την ανέβασε στους πέντε πόντους, τερμάτισε τέταρτη και έμεινε εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων, με τον Ολυμπιακό να προκρίνεται ως δεύτερος στην επόμενη φάση του Europa League με εννιά πόντους.

 Aντβερπ: Μπουτέζ, Μπατάιγ, Αλμέιδα, Ντεσολέιγ, Ντε Λετ, Ντουόμοχ, Γκέρκενς, Βεστράετε, Μπαλικβίσα, Μπενσόν, Εγκεστέιν.

Ολυμπιακός: Βατσλίκ, Λαλά, Σωκράτης, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ, Μπουχαλάκης, Εμβιλά, Μαντί Καμαρά, Ονιεκούρου, Ρόνι Λόπες, Τικίνιο. 


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code