ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ - Άρης 1-1 : Μοιράστηκαν βαθμούς στο 90'


 ΟΦΗ και Άρης ήρθαν ισόπαλοι με 1-1 στο γήπεδο Θεόδωρος Βαρδινογιάννης για την 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League. 

Οι Κρητικοί μπήκαν φουριόζοι στον αγώνα, σκόραραν με τον Πασαλίδη στο 15ο λεπτό, δεν δυσκολεύτηκα να κρατήσουν το μηδέν στα μετόπισθεν, χάνοντας ευκαιρίες και για δεύτερο γκολ. 

Ο Άρης προσπαθούσε να αντιδράσει και να πλησιάσει την εστία των γηπεδούχων, χωρίς να καταφέρει να απειλήσει. Όλα αυτά μέχρι το 90' όπου ο Ιτούρμπε κέρδισε πέναλτι, το οποίο μετατράπηκε σε γκολ από τον Μπρούνο Γκάμα, γράφοντας το τελικό 1-1.

Τραυματιες αποχώρησαν από το γήπεδο οι Εντιαγιέ και Πασαλίδης, που συγκρουστηκαν στην φάση του γκόλ των γηπεδούχων. 

Το παιχνίδι

Από τα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού υπήρχε γρήγορος ρυθμός, με τις δύο ομάδες να προσπαθούν να παίξουν επιθετικά και τον ΟΦΗ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και να προσπαθεί να απειλήσει κυρίως από αριστερά με τον Λάμπρου.

Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που άνοιξαν το σκορ στο 15'! Ο Ντε Γκούζμαν εκτέλεσε φάουλ από δεξιά στέλνοντας την μπάλα στην περιοχή του Κουέστα. Ο Βούρος πήρε την πρώτη κεφάλια,φερνοντας την μπάλα ψηλοκρεμαστά μέσα στην μικρή περιοχή, με τον Πασαλίδη να παίρνει και δεύτερη κεφαλιά, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα της εστίας των φιλοξενούμενων και κάνοντας το 1-0.

Μετά το γκολ των γηπεδούχων ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε, με τον Άρη να προσπαθεί να πλησιάσει την περιοχή του Επασί χωρίς επιτυχία και τον ΟΦΗ να επιχειρεί να απειλήσει με αντεπιθέσεις. 

Στο 32ο λεπτό ο Λάμπρου σέντραρε από αριστερά, ο Τοράλ πήρε την μπάλα στην μικρή περιοχή του Άρη, όμως το γυριστό σουτ που επιχείρησε δεν απείλησε τον Κουέστα, ο οποίος μπλόκαρε την μπάλα. 

Μεγάλη ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 45' με τον Τοράλ να τροφοδοτεί πανέξυπνα μέσα στην περιοχή τον Γκαγιέχος και τον Χιλιανό να κάνει ένα δυνατό σουτ από πλεονεκτική θέση, αναγκάζοντας τον Κουέστα να διώξει δύσκολα την μπάλα με τα πόδια. 

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με τους φιλοξενούμενους να προσπαθούν να κερδίσουν μέτρα μέσα στο γήπεδο, χωρίς να γίνονται απειλητικοί και τον ΟΦΗ να μην αντιμετωπίζει δυσκολίες. 

Ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 68ο λεπτό, με τον Λάμπρου να επιχειρεί ένα δυνατό σουτ, μερικά μέτρα έξω από την περιοχή του Άρη και την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το οριζόντιο δοκάρι του Κουέστα. 

Ισοφάριση για τον Άρη στο 90' με τον Ιτούρμπε να κερδίζει πέναλτι από τον Μπαλογιάννη και τον Μπρούνο Γκάμα να κερδίζει τον Επασί από τα έντεκα βήματα, γράφοντας το τελικό 1-1.

ΟΦΗ (Ν.Νιόπλιας): Επασί, Μαρινάκης, Βούρος, Πασαλίδης, Μπαλογιάννης, Μεγιάδο, Ντε Γκουζμάν, Γκαγιέγκος, Τοράλ, Λάμπρου, Καστάνιος.

Άρης (Α.Μάντζιος): Koυέστα, Σάκιτς, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Σάσα, Τζέγκο, Ματέο Γκαρσία, Μπρούνο Γκάμα, Εντιαγέ, Καμαρά.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code