ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Θέλει να επιστρέψει στο Le Tour ο Bernal

 


Ο Egan Bernal σε πρόσφατες δηλώσεις του εξέφρασε την επιθυμία του να επιστρέψει την νέα χρονιά στο Tour de France και να δώσει μάχη για την κίτρινη φανέλα, την οποία είχε κατακτήσει το 2019. Η υπόθεση του Geraint Thomas σχετικά με το αν θα ανανεώσει απασχολεί άμεσα την Ineos Grenadiers, η οποία δεν έχει ανακοινώσει κάποιον σχεδιασμό για την σεζόν του 2022.

Ο 24χρονος Κολομβιανός ποδηλάτης κατέκτησε την φετινή σεζόν τον Giro d' Italia, αλλά θέλει να επαναλάβει την επιτυχία του στο Le Tour de France την νέα σεζόν.

Ο Egan Bernal δήλωσε στο Mundo Ciclistico Magazine ότι: "Η απάντηση είναι ναι (θέλω να συμμετάσχω στο Le Tour de France της νέας σεζόν). Είναι ξεκάθαρο ότι θα επικεντρώσουμε όλη την προετοιμασία μας και θα κάνουμε όλες τις προσπάθειες μας σκεπτόμενοι την συμμετοχή στο Tour de France την νέα σεζόν. Είναι ώρα να επιστρέψουμε, να επιστρέψουμε στο μονοπάτι που ακολουθήσαμε το 2019 και από το οποίο έχουμε αποκλείσει λίγο από εκείνο. 

Ο Κολομβιανός ποδηλάτης συνέχισε λέγοντας ότι: "Νομίζω ότι έχω αναρρώσει πλήρως, αλλά παρόλα αυτά παρακολουθούμε την εξέλιξη βέβαια μέσω της φυσιοθεραπείας, εκγύμνασης και ελπίζω να ξεκινήσω την νέα χρονιά, χωρίς κάτι που θα μπορούσε να επηρεάσει την απόδοσή μου στο ποδήλατο".

Ο Egan Bernal θα παραμείνει στην Κολομβία για προπονήσεις μέχρι τις αρχές του Δεκεμβρίου και μετά  θα ταξιδέψει στην Ευρώπη για να συνδεθεί με την ομάδα του, την Ineos Grenadiers, για το πρώτο training camp στην Ισπανία.


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code