ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Champions League: Tεσσάρα για Τσέλσι, διπλό για Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

 



Διαβάστε για όλα όσα έγιναν στους αγώνες της Τρίτης (23/11) για την πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Βιγιαρεάλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: 0-2

Σε μια δεύτερη επανάληψη του περσινού τελικού του Europa League, η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ επικράτησε εκτός έδρας της Βιγιαρεάλ με 2-0, όπως είχε κάνει και εντός έδρας με 2-1 (29/9). Η Αγγλική ομάδα προερχόταν από την ήττα με 4-0 από την Γουότφορντ και την αλλαγή προπονητή, με τον Κάρικ ως τον επίσημη προπονητή στον πάγκο της. Οι δύο ομάδες δεν βρήκαν γκολ στο πρώτο μέρος, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο η Γιουνάιτεντ με τα τέρματα του Κριστιάνο Ρονάλντο στο 78' λεπτό και του Σάντσο στο 90' λεπτό, επικράτησε εκτός έδρας της Βιγιαρεάλ με 2-0. Η Ισπανική ομάδα παραμένει στην δεύτερη θέση του έκτου ομίλου με επτά βαθμούς, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ως πρώτη με δέκα βαθμούς, κλείδωσε την πρόκριση για την φάση των "16".

Γιάνγκ Μπόις-Αταλάντα: 3-3

Η Ελβετική ομάδα ήταν πολύ κοντά στο να παραμείνει στο όνειρο της πρόκρισης στους "16" του Champions League, με τον Μουριέλ για την Αταλάντα να ισοφαρίζει στο 88' λεπτό και να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 3-3. Αυτό σημαίνει ότι η Γιάνγκ Μπόις παραμένει στην τέταρτη και τελευταία θέση με τέσσερις πόντους, αλλά σε περίπτωση νίκης στην έκτη αγωνιστική, χάνει στην ισοβαθμία με την Βιγιαρεάλ, αφού έχει ηττηθεί δύο φορές και για αυτό θα παλέψει για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. Από την άλλη, η Αταλάντα με έξι πόντους θα προσπαθήσει να παλέψει με την Βιγιαρεάλ για την θέση του Champions League, αλλά θα έχει και το άγχος μήπως μείνει εκτός ευρωπαϊκών διοργανώσεων. Στον αγώνα, ο Ζαπάτα για τους φιλοξενούμενους άνοιξε το σκορ στο 10' λεπτό, ενώ ο Σιεμπατσέ ισοφάρισε στο 39' λεπτό σε 1-1, το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Η Αταλάντα προηγήθηκε στο 51' λεπτό με τον Παλομίνο, με την Γιάνγκ Μπόις να προσπερνάει μπροστά με τα τέρματα του Σιέρο στο 80' λεπτό και του Χέφτο στο 84' λεπτό, με τον Μουριέλ για την Ιταλική ομάδα στο 88' λεπτό να διαμορφώνει το τελικό σκορ στο 3-3.

Δυναμό Κιέβου-Μπάγερν Μονάχου: 1-2

Η Μπάγερν Μονάχου "απέδρασε¨ από την πρωτεύουσα της Ουκρανίας, το Κίεβο επικρατώντας εκτός έδρας της Δυναμό με 2-1 και έτσι έκανε το 5/5. Οι Βαυαροί μπήκαν δυναμικά στον αγώνα και με ένα απίστευτο γκολ του Λεβαντόφσκι στο 14' λεπτό προηγήθηκαν με 1-0, ενώ με τον Κομάν στο 42' λεπτό έκαναν το 2-0. Η Δυναμό Κιέβου μείωσε με τον Γκάρμας στο 70' λεπτό σε 2-1, το οποίο ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης. Η Ουκρανική ομάδα παρέμεινε στην τέταρτη θέση με ένα βαθμό και αποκλείστηκε από την συνέχεια των ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ η Μπάγερν Μονάχου με 15 βαθμούς προκρίθηκε πανηγυρικά πρώτη στην φάση των "16" του Champions League.

Μπαρτσελόνα-Μπενφίκα: 0-0

Η Μπαρτσελόνα ήρθε ισόπαλη με την Μπενφίκα με 0-0, με τον Έλληνα τερματοφύλακα της Πορτογαλικής ομάδας, Οδυσσέα Βλαχοδήμο να κάνει μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να κάνουν τις ευκαιρίες τους γκολ και το ματς έληξε με 0-0. Οι μπλαουγκράνα βρίσκονται στην δεύτερη θέση με επτά πόντους, ενώ η Μπενφίκα έχει πέντε πόντους και είναι στην τρίτη θέση. Αν νικήσουν οι Καταλανοί εκτός έδρας την Μπάγερν Μονάχου, ότι και να κάνουν οι Πορτογάλοι, τότε περνάνε στην επόμενη φάση. Αν ηττηθεί ή φέρει ισοπαλία όμως η Μπαρτσελόνα, η Μπενφίκα τότε πρέπει να νικήσει για να την περάσει.

Λιλ-Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ: 1-0

Η Λιλ υπερασπίστηκε την έδρα της απέναντι στην Ρεντ Μπουλ Σάλτσμπουργκ και επικράτησε με 1-0, χάρη στο γκολ του Ντέιβιντ στο 31' λεπτό. Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά στον έκτο όμιλο, με την Γαλλική ομάδα να είναι πρώτη με οχτώ πόντους, ενώ η Αυστριακή ομάδα είναι στην δεύτερη θέση με επτά πόντους. 

Σεβίλλη-Βόλφσμπουργκ: 2-0

Η Σεβίλλη πέτυχε την πρώτη της φετινή νίκη επί της Βόλφσμπουργκ με 2-0 και ανέβηκε στους έξι πόντους, με την Γερμανική ομάδα να πέφτει στους πέντε πόντους. Η Ισπανική ομάδα προηγήθηκε με τον Τζόρνταν στο 13' λεπτό, ενώ ο Μιρ στο 90+7' διαμόρφωσε το τελικό σκορ στο 2-0.

Μάλμε-Ζενίτ: 1-1

Αν και η Μάλμε προηγήθηκε με τον Ρικς στο 28' λεπτό (1-0), η Ζενίτ πήρε τον βαθμό της ισοπαλίας, χάρη στο τέρμα του  Ρακίτσκι στο 90+2' λεπτό. Οι φιλοξενούμενοι είχαν ένα χαμένο πέναλτι με τον Τζιούμπα στο 52' λεπτό, ενώ στο 86' λεπτό ο Τσιστιάκοφ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, μετά από δεύτερη κίτρινη. Η Σουηδική ομάδα παραμένει στον ένα πόντο και είναι εκτός συνέχειας ευρωπαϊκών διοργανώσεων, ενώ η Ζενίτ με τέσσερις βαθμούς πέρασε στην φάση των 32 του Europa League.

Τσέλσι-Γιουβέντους: 4-0

Η Τσέλσι ξεκίνησε δυναμικά τον αγώνα και προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με 1-0 χάρη στο γκολ του Τσαλομπά στο 25' λεπτό. Οι μπλε κυριάρχησαν στο δεύτερο μέρος και με τα τέρματα του Τζέιμς (56' λεπτό), του Χάντσον-Οντόι (58' λεπτό) και του Βέρνερ (90+5' λεπτό), νίκησαν εντός έδρας την Γιουβέντους με 4-0. Η Τσέλσι και η Γιουβέντους έχουν από 12 πόντους και προκρίθηκαν στην φάση των "16" του Champions League, ενώ αναμένεται να δούμε μετά την έκτη αγωνιστική σε ποια θέση θα βρίσκονται.




Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code