ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κόντε: ''Η Τότεναμ θέλει να γίνει ξανά πρωταγωνίστρια''


 Νέος προπονητής της Τότεναμ είναι με κάθε επισημότητα ο Αντόνιο Κόντε και στις πρώτες του δηλώσεις μετά την ανακοίνωση του τόνισε πως η Λονδρέζικη ομάδα φιλοδοξεί να πρωταγωνιστήσει ξανά, τόσο στην Αγγλία, όσο και στις Ευρωπαικές διοργανώσεις.

Ο Ιταλός τεχνικός συμφώνησε με τα ''Σπιρούνια''μέχρι το 2023, ένω είπε μεταξύ άλλων πως δεν συμφώνησε με την Αγγλική ομάδα εξ αρχής διότι ηταν πολύ πρόσφατο το ''διαζύγιό'' του με την Ίντερ. 

Αναλυτικά τα όσα είπε: 

"Έίμαι εξαιρετικά χαρούμενος που επιστρέφω στους πάγκους και μάλιστα σε ομάδα της Premier League που έχει τη φιλοδοξία να γίνει πρωταγωνίστρια ξανά. Η Τότεναμ έχει εγκαταστάσεις τελευταίας τεχνολογίας και ένα από τα καλύτερα γήπεδα στον κόσμο.

Ανυπομονώ να αρχίσω τη δουλειά για να δείξω στην ομάδα και στους οπαδούς το πάθος, τη νοοτροπία και την αποφασιστικότητα που πάντα με διέκριναν, ως παίκτη και ως προπονητή", τόνισε αρχικά μέσω γραπτής δήλωσης στην επίσημη ιστοσελίδα των Λονδρέζων ο πρώην τεχνικός των Γιουβέντους, Τσέλσι και Ίντερ, για να προσθέσει:

''Το περασμένο καλοκαίρι δεν έγινε η ένωσή μας επειδή ήταν πολύ πρόσφατο ακόμα το τέλος της συνεργασίας μου με την Ίντερ και ήμουν συναισθηματικά δεμένος με την ομάδα στο φινάλε της σεζόν, οπότε θεωρούσα πως δεν ήταν τότε η σωστή στιγμή για να επιστρέψω στην προπονητική.

Όμως ο μεταδοτικός ενθουσιασμός και η αποφασιστικότητα του Ντάνιελ Λέβι που ήθελε να με προσλάβει, με έκανε να το σκεφτώ. Τώρα που η ευκαιρία επέστρεψε, επέλεξα να αποδεχτώ τη θέση".

Από την πλευρά της Τότεναμ, ο ποδοσφαιρικός διευθυντής Φάμπιο Παράτιτσι, δήλωσε τα εξής: "Είμαι ικανοποιημένος που καλωσορίζουμε τον Αντόνιο στο σύλλογο. Τα ρεκόρ του μιλούν από μόνα τους, με την τεράστια εμπειρία και τα τρόπαια που έχει πάρει σε Ιταλία και Αγγλία.

Ξέρω από πρώτο χέριι της αρετές που μπορεί να μας φέρει ο Αντόνιο, έχοντας δουλέψει μαζί του στην Γιουβέντους, και ανυπομονώ να τον δω να δουλεύει με το ταλαντούχο γκρουπ των ποδοσφαιριστών μας".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code