ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - Άρης: Ντέρμπι στην Θεσσαλία ο ένας για την τριάδα και ο άλλος για εξάδα

 


Ο Βόλος υποδέχεται τον Άρη στο "Πανθεσσαλικό" (17:15), για τα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Super League.

ΝΠΣ Βόλος: 

Οι γηπεδούχοι πηγαίνουν στον αγώνα έπειτα από την ισοπαλία (1-1) με τον Ιωνικό στη Νίκαια. Κόντρα στους Θεσσαλονικείς θέλουν να επιβεβαιώσουν πως είναι… έτοιμοι για υψηλές πτήσεις και θέλουν το «τρίποντο» για να μείνουν σε επαφή με την κορυφή και υπό προϋποθέσεις να ανέβουν στην 3η θέση και στο -3 από την ΑΕΚ.

Μία απουσία έχει να διαχειριστεί ο Γκιγέρμο Αμπασκάλ στους γηπεδούχους, καθώς εκτός είναι ο Πουρίτα λόγω τραυματισμού.

Άρης:

Από την άλλη, οι «κίτρινοι», προέρχονται από την ήττα (2-1) από την Ένωση στο ΟΑΚΑ, σ’ ένα ματς που έδειξαν πως άξιζαν κάτι περισσότερο. Ο Άκης Μάντζιος και οι παίκτες του θέλουν να επιστρέψουν άμεσα στις νίκες, ούτως ώστε να κάνουν ακόμα ένα… βήμα για τις πρώτες θέσεις και την είσοδο στην πρώτη εξάδα.

Οι «κιτρινόμαυροι» καλούνται να αντιδράσουν απέναντι σε μια ανταγωνιστική ομάδα, με τον Άκη Μάντζιο να στερείται για δεύτερο αγώνα τον Δημήτρη Μάνο, που ταλαιπωρείται από λοίμωξη, ενώ εκτός αποστολής έμειναν για λόγους τακτικής οι Γιοχάν Μπεναλουάν και Ντουάρτε.

Αντίθετα σημαντική είναι η επιστροφή του Λούμορ Αγκμπενιένου στην αποστολή, με τον Έλληνα τεχνικό να υπολογίζει στις υπηρεσίες του.

Οι αποστολές των δύο ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος: Κλέιμαν, Κότνικ, Γκιουλέν, Ρομέρο, Γκρίλο, Φερράρι, Λογαράς, Ρινέρ, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Σοάρες, Νίνης, Ορόζ, Φερνάντες, Τερεζίου, Βοϊτκόφσκι, Ρεγκατίν, Μπαρτόλο, Ροσέρο, Φαν Βέερτ.

Άρης: Κουέστα, Ντένις, Γκάμα, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Καμαρά, Φαμπιάνο, Σάσα, Μπράμπετς, Μαντσίνι, Εντιαγέ, Μπερτόγλιο, Σάκιτς, Τζέγκο, Ματίγια, Σούντγκρεν, Χαϊροβιτς, Γκάνεα, Λούμορ, Δεληζήσης.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code