ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Απ. Σμύρνης-Λαμία: Στην μάχη για να απομακρυνθούν από την επικίνδυνη ζώνη

 




Ο Απόλλων Σμύρνης υποδέχεται την Λαμία στο πλαίσιο της ενδέκατης αγωνιστικής της Super League (27/11, 19:30), με τις δύο ομάδες να θέλουν να μαζέψουν όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν για να αποφύγουν από νωρίς τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας. Ο Απόλλων Σμύρνης βρίσκεται στην τελευταία θέση με έξι πόντους και θέλει να πετύχει την δεύτερη φετινή του νίκη, όσες δηλαδή έχει αυτήν την στιγμή και η Λαμία, η οποία είναι ενδέκατη με εννιά βαθμούς. Οι φιλοξενούμενοι θα ενισχυθούν επίσης από τις επιστροφές των Κρίστοφερ Νούνιες και Λάζερ Ρόμανιτς, ενώ εκτός παραμένουν οι Καραμάνος, Μανουσάκης και Τσανδάρης.

Η αποστολή του Απόλλωνα Σμύρνης: Κότσαρης, Κυρίτσης, Ντεντάκη, Άλβες, Βιτλής, Τουτουαρίμα, Λισγάρας, Φατιόν, Παπαγεωργίου, Κάστρο, Ματέι, Μαρτίνεζ, Κραγιόπουλος, Σλίβκας, Τσιλούλης, Παμλίδης, Βαν Λα Πάρα, Σαλί, Ντάουντα, Ιωαννίδης.

Η αποστολή της Λαμίας: Γκαραβέλης, Σαράνοφ, Προβυδάκης, Σαραμαντάς, Αντέτζο, Τζανετόπουλος, Μαρτίνεθ, Σκόνδρας, Βύντρα, Γκόλεμιτς, Μαζουλουξής, Νούνιες, Τιρόνε, Μπεχαράνο, Ελευθεριάδης, Γκέντσογλου, Αραμπούλι, Βλαχομήτρος, Ρόμανιτς, Τσούκαλος.





Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code