ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Νεκρή σε τροχαίο η μαραθωνοδρόμος Δήμητρα Ιορδανίδου

 


Θλίψη στον ελληνικό αθλητισμό σκόρπισε ο θάνατος της 42χρονης Δήμητρας Ιορδανίδου, η οποία σήμερα το πρωί (2/11) παρασύρθηκε από φορτηγό την ώρα που οδηγούσε το ποδήλατό της για να πάει στην δουλειά της στην Θεσσαλονίκη.

Το τροχαίο δυστύχημα συνέβη τη στιγμή που το φορτηγό έστριβε στη συμβολή των οδών Λαμπράκη και Κατσιμίδη και πρώτα παρέσυρε και στην συνέχεια πάτησε την άτυχη γυναίκα με τις πίσω ρόδες. Η άτυχη γυναίκα, αρχικά διασωληνώθηκε μέσα στο ασθενοφόρο, ωστόσο είχε υποστεί σοβαρές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις με αποτέλεσμα να υποκύψει στα τραύματά της

Η Δήμητρα όπως συνήθιζε κάθε πρωί ξυπνούσε στις 5:30 τα ξημερώματα και έκανε προπόνηση στους άδειους δρόμους της πόλης. Στη συνέχεια πήγαινε στη δουλειά της με το ποδήλατο αφού ήταν πτυχιούχος Οικονομικών με Master στη διοίκηση επιχειρήσεων.

Η Ιορδανίδου μετείχε σταθερά στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα μαραθωνίου και ημιμαραθωνίου δρόμου, ενώ πριν λίγα 24ωρα συμμετείχε στα 8χλμ. στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα σε ανώμαλο έδαφος στα Τρίκαλα. Δύο φορές 3η πανελλήνια θέση και δύο φορές 4η πανελλήνια θέση στον Μαραθώνιο της Αθήνας και έχοντας εκπροσωπήσει τη χώρα μας στους διεθνείς μαραθωνίους της Στοκχόλμης και του Ναγκάνο στην Ιαπωνία, ήταν μερικά από τα κατορθώματα της στον αθλητισμό.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code