ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Μπερμπάτοφ: "Καλύτερος προπονητής για την Τότεναμ ο Κόντε"


Ο Ντιμιταρ Μπερμπάτοφ μίλησε για τον νέο προπονητή της Τότεναμ, Αντόνιο Κόντε (ο οποίος αναμένεται να ανακοινωθεί μετά την αποχώρηση του Νούνο Εσπιρίτο), και για την πορεία που προβλέπει να έχει η πρώην ομάδα του με τον Ιταλό κόουτς στο τιμόνι.

Ο πρώην στράικερ της Γιουνάιντεντ, της Τότεναμ και του ΠΑΟΚ ανέφερε πως πρόκειται για έναν προπονητή που εκπέμπει πειθαρχία και πως παρότι θα δώσει έμφαση στο σφίξιμο της άμυνας, θα πρέπει να είναι εξίσου και επιθετικός για να ικανοποιήσει τους οπαδούς των πετεινών. 

Αναλυτικά τα όσα είπε ο 40χρονος Ολλανδός:

«Κατά καιρούς, οι Σπερς χρειάζονται μια πειθαρχική προσέγγιση. Όχι πάντα, φυσικά, γιατί οι οπαδοί των Σπερς θέλουν να δουν επιθετικό ποδόσφαιρο. Όταν ο Μουρίνιο ήταν εκεί, ήταν πιο αμυντικός και οι οπαδοί ήταν θυμωμένοι με το στυλ παιχνιδιού.

«Αν ο Κόντε πάρει τη δουλειά, πρέπει να τα λάβει όλα αυτά υπόψη και να ξέρει ότι ο τρόπος των Σπερς ήταν πάντα επιθετικοί στο ποδόσφαιρο τους και ήθελαν την ψυχαγωγία των οπαδών.

«Πρέπει να δει τα λάθη των προηγούμενων προπονητών, να δει γιατί ήταν θυμωμένοι οι οπαδοί, πώς έπαιζε η ομάδα, πώς πήγαν τα αποτελέσματα και να τα λάβει όλα αυτά υπόψη και να φτιάξει το σχέδιο δράσης του.

«Ο Κόντε είναι πειθαρχικός, η άμυνα θα είναι σίγουρα σφιχτή, αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει να βρει μια ισορροπία για να ικανοποιήσει τους οπαδούς. Πρέπει να παράγουν επιθετικό ποδόσφαιρο και να παίζουν με συναίσθημα.

«Με βάση τη φήμη του, ο Κόντε είναι κατάλληλος και ποιος άλλος μπορεί να είναι καλύτερος για τους Σπερς αυτή τη στιγμή;»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code