ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ενρίκε: "Η Ελλάδα έχει βελτιωθεί και μπορεί να προκριθεί"


Στη Συνέντευξη Τύπου των Ισπανών πριν τον μεγάλο αγώνα με την εθνική μας ομάδα αύριο στο ΟΑΚΑ (11/11, 21:45) ο Λούις Ενρίκε και ο Ντάνιελ Καρβαχάλ (ο οποίος επιστρέφει για τους Ρόχας) μίλησαν για τον αγώνα και την δυσκολία που αυτός κρύβει απέναντι σε έναν αντίπαλο που "παίζει" και εκείνος την τελευταία του ζαριά για την πρόκριση στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσαν:

Ενρίκε: "Σχετικά με το πρώτο παιχνίδι, η Ελλάδα άλλαξε σύστημα και τώρα είναι πιο επιθετική. Περιμένω μια Ελλάδα με υψηλά κίνητρα στο γήπεδό της και με τον κόσμο της. Θα μας κοστίσει. Ξέρουν τι να κάνουν με την μπάλα. Δεν υπάρχει κανένας υπαινιγμός αμφιβολιών: υπάρχει μόνο ένα παιχνίδι με την Ελλάδα και στην Αθήνα. Δεν πρόκειται να κάνουμε το λάθος να σκεφτούμε κάτι άλλο, δεν υπάρχει πιθανότητα να σκεφτούμε κάτι άλλο. Η Ελλάδα είναι μια πολύ καλά οργανωμένη ομάδα, ήταν ήδη με το προηγούμενο σύστημα. Μετά την αλλαγή του συστήματος παίζει και παίζει καλά.Θα πρέπει να τους πιέσουμε καλά και να δημιουργήσουμε καταστάσεις γκολ. Έχουμε τους πόρους για να το λύσουμε. Είμαστε στην ευχάριστη θέση να προσαρμοστούμε στην πίεση, αλλά δεν έχω ψάξει κανένα παιχνίδι αναφοράς για να προετοιμάσω αυτό. Νομίζω ότι η Ελλάδα έχει βελτιωθεί και είναι επίσης σε θέση να προκριθεί. Πρέπει να εστιάσετε στα πράγματα που μπορούμε να ελέγξουμε και τίποτα άλλο». Πρέπει να δείξουμε ότι είμαστε καλύτεροι στο γήπεδο και στο ταμπλό. Αναζητούμε την ίδια απόδοση στους νέους και στους μεγαλύτερους παίκτες".

Καρβαχάλ: "Η εμπειρία θα είναι σημαντικός παράγοντας για το αυριανό παιχνίδι, αλλά θα είναι μόνο ένας από αυτούς. Πρέπει να διαχειριστούμε πολλούς άλλους για να ξεπεράσουμε την Ελλάδα. Θα είναι δύσκολο να τους μετακινήσουμε, να τους απομακρύνουμε από την περιοχή και πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι".

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code