ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Κοντά στην Άστον Βίλα ο Τζέραρντ


Ο Στίβεν Τζέραρντ αναζητά την επιστροφή του στην Πρέμιερ Λιγκ θέλοντας να βρεθεί ως προπονητής στον πάγκο ομάδας του κορυφαίου πρωταθλήματος μετά το μικρό διάστημα στην κ-18 της Λίβερπουλ.

Η Άστον Βίλα έδιωξε πρόσφατα τον Ντιν Σμιθ και έχει πρώτο στην λίστα για τον πάγκο της τον 41χρονο Άγγλο. Ο σύλλογος του Μπέρμιγχαμ αναμένεται να επιταχύνει τις προσπάθειές του για την εξασφάλιση νέου προπονητή μέσα στις επόμενες 24 με 48 ώρες, καθώς η 15η θέση προβληματίζει τους ιθύνοντες που θέλουν ένα δυνατό ξεκίνημα μετά το "κενό" των εθνικών ομάδων.

Εν τω μεταξύ, οι Ρέιντζερς λένε ότι δεν έχει γίνει επίσημη επικοινωνία μαζί τους για να μιλήσουν με τον Τζέραρντ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν έχει γίνει εκ των έσω επαφή με τον Στίβι. Ο Τζέραρντ είναι στενός φίλος του διευθύνοντος συμβούλου της Villa, Κρίστιαν Πέρσλοου, μετά τον χρόνο τους μαζί στο Λίβερπουλ όταν ο Πέρσλοου ήταν διευθύνων σύμβουλος.

Μιλώντας την Κυριακή, ο τεχνικός του Sky Sports, Τζέιμι Κάραγκερ, είπε ότι ο πρώην συμπαίκτης του στη Λίβερπουλ θα είναι σε μεγάλο δίλλημα αυτή την στιγμή μεταξύ της ένταξης στους "Χωριάτες" και της παραμονής στην Σκωτία.

Ο Κάραγκερ είπε: "Πιστεύω ότι η Άστον Βίλα ως σύλλογος θα ήταν μια εξαιρετική κίνηση για τον Στίβεν Τζέραρντ. Αλλά η κατάσταση στην οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή είναι ότι πήρε τον τίτλο από τη Σέλτικ την περασμένη σεζόν και είναι σε εξαιρετική θέση για να τον κερδίσει. και πάλι Νομίζω ότι σε έναν τέλειο κόσμο θα ήθελες να μείνεις στη Ρέιντζερς μέχρι το τέλος της σεζόν και να φύγεις από εκεί με δύο τίτλους. Εννοώ, αυτό δεν είναι κάτι που προέρχεται από τον Στίβεν Τζέραρντ, αλλά νομίζω ότι αργά ή γρήγορα θα υπάρξει μεγάλη ευκαιρία ο Στίβεν Τζέραρντ να έρθει στην Πρέμιερ Λιγκ. Αλλά για μένα, είναι δύσκολο.Αν του προσφερόταν η δουλειά στην Άστον Βίλα, δεν νομίζω ότι θα υπήρχαν πολλές δουλειές στην Πρέμιερ Λιγκ που θα ήταν καλύτερα, οπότε θα ήταν μια σωστ'η απόφαση για αυτόν. Αλλά από την άλλη πλευρά πάλι, σε έναν τέλειο κόσμο, νομίζω ότι ο Στίβεν Τζέραρντ θέλει να φύγει από τη Ρέιντζερς με ακόμη δύο τρόπαια»

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code