ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ντε Λαουρέντις: ''Καλύτερα να εκτελούσε το πέναλτι ο Ινσίνιε''


 Ο Πρόεδρος της Νάπολη, Ντε Λαουρέντις σχολίασε το χαμένο πέναλτι του Ζορζίνιο στο παιχνίδι της Ιταλίας με την Ελβετία, θεωρώντας πως δεν ήταν σωστή η απόφαση να πάρει την εκτέλεση ο μέσος της Τσέλσι. 

Παρά το γεγονός ότι η περασμένη σεζόν ήταν για τον Ζορζίνιο ίσως η καλύτερη της καριέρας του ο μέσος των ''Μπλε'' δεν διανύει και την καλύτερη του περίοδο, με αποκορύφωμα το χαμένο πέναλτι στην αναμέτρηση με την Ελβετία όπου, αν είχε σκοράρει η νικήτρια του περσινού EURO, Ιταλία θα είχε εξασφαλίσει μία θέση στην τελική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του Κατάρ. Αντί αυτού ο Ζορζίνιο το έχασε και η Ελβετία κατάφερε να πάρει τον βαθμό, καθώς το παιχνίδι τελείωσε ισόπαλο με 1-1. 

Ευθύς αμέσως ο Ντε Λαουρέντις έσπευσε να πει ότι ήταν λάθος η απόφαση να εκτελέσει από τα 11 βήματα ο Ζορζίνιο και ότι ο ίδιος θα επέλεγε τον Λορέντζο Ινσίνιε.

Τά τα όσα είπε: 

"Λυπάμαι που πάντα ζητούν από εκείνους που δεν είναι κλασικοί εκτελεστές να χτυπήσουν τα πέναλτι. Εάν θα είχε αναλάβει την εκτέλεση Ινσίνιε σε περίπτωση που είχε μείνει στον αγωνιστικό χώρο; Ίσως να ήταν καλύτερα αν το χτυπούσε ο Ινσίνιε.

Να θυμίσουμε πως ο Ινσίνιε ήταν στο αρχικό σχήμα του Ρομπέρτο Μαντσίνι, αλλά αντικαταστάθηκε στο 79' για να πάρει την θέση του ο Ρασπαντόρι.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code