ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ιωνικός - Αστέρας Τρίπολης: «Μάχη» στη Νεάπολη με κοινούς στόχους



Δυνατή αναμέτρηση αναμένεται να διεξαχθεί σήμερα το απόγευμα (20/11, 19:30) στο γήπεδο της Νεάπολης στην Νίκαια, ανάμεσα στον τοπικό Ιωνικό και τον Αστέρα Τρίπολης, με τις δύο ομάδες να βρίσκονται ισόβαθμες στον πίνακα στην βαθμολογίας της Super League και να ψάχνουν την νίκη που θα τους φέρει πιο κοντά στους στόχους της.


Επιστροφή στις εντός έδρας νίκες επιδιώκει η ομάδα του Δημήτρη Σπανού, όπου μετά το νικηφόρο 1-0 επι του Άρη (17/9) έχει μείνει σε ισόπαλα αποτελέσματα με τον Βόλο και τον ΠΑΣ Γιάννινα, ενώ έχασε και απο την Λαμία (1-2). Την προηγούμενη αγωνιστική, πριν την διακοπή των εθνικών ομάδων, παρουσίασε ένα ανταγωνιστικό σύνολο απέναντι στον πρωταθλητή Ολυμπιακό, αφού ηττήθηκε δύσκολα με 1-0 στο Καραϊσκάκης, έχοντας ευκαιρίες μάλιστα και να σκοράρει. Μια ήττα που ήταν εντός προγράμματος και πλέον στοχεύει σε ένα θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης, όπου θα την φέρει πιο κοντά στην εξασφάλιση της παραμονής της στην κατηγορία.

Για την ομάδα του Ιωνικού ο Άοσμαν κατάφερε να ξεπεράσει τις ενοχλήσεις που ένοιωθε και μπήκε στην  αποστολή, δίνοντας ένα έξτρα όπλο στον Δημήτρη Σπανό, καθώς έχει συμμετοχή σε όλα τα γκολ της ομάδας της Νίκαιας. Παρών θα δώσει και ο Κάνιας όπου αποθεραπεύτηκε όσο και ο Ρομαό που επέστρεψε απο τις υποχρεώσεις του με την εθνική του Τόγκο και προπονήθηκε κανονικά. Απρόοπτη απουσία αυτή του Νίκου Βαφέα, ο οποίος έμεινε εκτός λόγω κάποιον ενοχλήσεων που ένοιωσε.

Στην άλλη όχθη τέλος στο αήττητο σερί 3 αγώνων έλαβε την περασμένη αγωνιστική μετά την εντός έδρας ήττα απο την Λαμία (0-1), έχοντας προηγηθεί οι νίκες απέναντι σε Απόλλων Σμύρνης, Παναθηναϊκό καθώς και η ισοπαλία με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Η ήττα απο την Λαμία δεν άρεσε σε αρκετούς, καθώς η ομάδα της Αρκαδίας έχει μείνει αρκετά πιο χαμηλά στην βαθμολογία απ' ότι ήθελε με βάση τους στόχους που είχαν θέσει στην αρχή της σεζόν, και σε περίπτωση νέας ήττας ο Μίλαν Ράσταβατς  θα αρχίσει να νοιώθει πίεση στο πάγκο των Αρκάδων.

Ο Αστέρας Τρίπολης ταξίδεψε στην Αθήνα με αρκετά προβλήματα έχοντας εκτός τους τραυματίες Μουνάφο, Σανταφέ και Καπίγια, ενώ εκτός βρίσκεται και ο Μπαράλες λόγο της αποβολής του στο παιχνίδι απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα, χάνοντας ένα μεγάλο όπλο του στην μεσοεπιθετική γραμμή του.


Η αποστολή του Ιωνικού: Αναγνωστόπουλος,  Χουτεσιώτης, Τσιριγώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Σάντσεζ,  Κιάκος, Κωνσταντινίδης, Γκοτσούλιας, Άοσμαν, Ντάλσιο,  Μπουένο, Πογοσιάν, Ρομαό, Μπάσα, Κάνιας, Μάναλης,  Καμπράλ,  Ματσούκας, Τουράμ, Λένις.

Η αποστολή του Αστέρα Τρίπολης: Παπαδόπουλος, Τσιφτσής, Γκαρθί, Τασουλής, Καρμόνα, Ατιένθα, Καστάνιο, Άλβαρες, Χριστόπουλος, Βαλιέντε, Λέο Τιλίκα, Ιγκλέσιας, Γκόμες, Ριέρα, Κανελλόπουλος, Σίτο, Ρετζίς, Αλί Μπαμπά, Μπενίτο, Σονί.

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code