ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΠΑΟΚ : Ανανέωσε ο Τσιγγάρας μέχρι το 2024

 


Την ανανεώση του συμβολαίου του Χρήστου Τσιγγάρα, επισημοποίησε με ανακοίνωση του ο ΠΑΟΚ.

Οι δύο πλευρές είχαν φτάσει σε συμφωνία για την επέκταση του συμβολαίου του ταλαντούχου χαφ τις προηγούμενες μέρες, με τις υπογραφές να μπαίνουν τελικά και την ασπρόμαυρη ΠΑΕ να βγάζει επίσημη ανακοίνωση.

Αναλυτικά

«Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την ανανέωση του συμβολαίου του Χάρη Τσιγγάρα μέχρι τον Ιούνιο του 2024.

Έχει περάσει περισσότερη από τη μισή του ζωή στον ΠΑΟΚ. Γεννημένος το 2000, έγινε μέλος της οικογένειας του Δικεφάλου το 2010 παίρνοντας μεταγραφή από τους Μπέμπηδες.

Αρχικά χιλιόμετρα έκανε πάλι καθώς έμενε στην Πορταριά Χαλκιδικής. Αργότερα εγκαταστάθηκε στο Σπίτι των Ακαδημιών του ΠΑΟΚ.

Έχει προλάβει να ζήσει τα πολλά στον ΠΑΟΚ αν και μόλις 21 ετών. Πρωταθλητής με την Κ15, την Κ17, τρεις φορές με την Κ19, διεθνής με όλες τις μικρές εθνικές και φυσικά μέλος της Α Ομάδας του Δικεφάλου από το 2019.

Έκανε το ντεμπούτο του με τους άνδρες τον Ιούνιο του 2020, έχει προλάβει ήδη να παίξει σε 27 αγώνες, να βάλει ένα γκολ, ενώ κατέκτησε και το Κύπελλο Ελλάδας της σεζόν 2020-21.

Ο ΠΑΟΚ έκανε ακόμα μία κίνηση για το μέλλον και συμφώνησε με τον Χάρη Τσιγγάρα για νέο συμβόλαιο συνεργασίας μέχρι τον Ιούνιο του 2024».

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code