ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΟΦΗ-Ατρόμητος 2-0 : Ωραία μπάλα, τρίποντο και... 6άδα!


Σεφτέ για τον ΟΦΗ στο Γεντί Κουλέ με καλή εμφάνιση !
 

Οι Κρητικοί με δύο γρήγορα γκόλ του Ντούρμισάι, στο 7ο και στο 10ο λεπτό της αναμέτρησης, επικράτησαν 2-0 του Ατρομήτου στο γήπεδο "Θ. Βαρδινογιάννης" , παίρνοντας την πρώτη τους φετινή εντός έδρας νίκη και φτάνοντας τους 12 βαθμούς . Αντίθετα, η ομάδα του Περιστερίου έμεινε στην τελευταία θέση με 3 βαθμούς, συνεχίζοντας ένα αρνητικό σερί 9 αγώνων στο πρωτάθλημα , χωρίς νίκη. 

Ουσιαστικοί στο παιχνίδι τους οι γηπεδούχοι, είχαν την κατοχή της μπάλας, ήταν κυρίαρχοι σχεδόν σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και πήραν μια δίκαιη νίκη. Προσπάθησε να αντιδράσει η ομάδα του Γιώργου Παράσχου κυρίως στο τέλος, χωρίς να καταφέρει όμως να σκοράρει και να απειλήσει ουσιαστικά τους ασπρόμαυρους, οι οποίοι έχασαν ευκαιρίες και για 3ο γκόλ. 

Άλλη μια σπουδαία εμφάνιση από τον Μεγιάδο, ο οποίος ήταν... "παντού" στον αγωνιστικό χωρο , κερδίζοντας σχεδόν όλες τις μάχες στην μεσαία γραμμή και μαζί με τον Ντούρμισάι ήταν οι καλύτεροι της αναμέτρησης.

Στην 6η θέση ανέβηκε η ομάδα του Νίκου Νιόμπλια, η οποία ταξιδεύει στον Βόλο την επόμενη αγωνιστική, για να αντιμετωπίσει τον ΝΠΣ. 


Ο ΑΓΩΝΑΣ 


Μόλις στο 7ο λεπτό ο ΟΦΗ άνοιξε το σκόρ! Μετά από λάθος συνεννόηση στην άμυνα του Ατρομήτου, ο Ντουρμισάι εκμεταλλεύτηκε το λάθος και σε κενή εστία, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του Περιστερίου, κάνοντας το 1-0 πολύ νωρίς για τους γηπεδούχους. Τρία λεπτά αργότερα η ομάδα του Ηρακλείου διπλασίασε τα τέρματα της, πάλι με τον Ντούρμισάι. Ο υψηλόσωμος επιθετικός των γηπεδούχων βρήκε χώρο μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, έκανε ένα καταπληκτικό σούτ, στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα του Πίριτς σημειώνοντας το 2-0.

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 23'. Οι φιλοξενούμενοι κέρδισαν φάουλ σε καλό σημείο έξω απο την περιοχή των γηπεδούχων, το οποίο εκτέλεσε ο Μουνιθ, ο Επασί απέκρουσε λανθασμένα σε πρώτο χρόνο, ο Κουλούρης πήρε το ρίμπαουντ,έκανε το σούτ, αποκρούοντας αποτελεσματικά για δεύτερη φορά ο τερματοφύλακας του ΟΦΗ. Στην αμέσως επόμενη φάση ο ΟΦΗ απάντησε στις μεγάλες ευκαιρίες! Μετά από υποδειγματική αντεπίθεση, ο Φαν Ντούινεν βρέθηκε απέναντι από την εστία των φιλοξενούμενων, πέρασε τον Πίριτς όμως το σούτ του δεν ήταν καλό, στέλνοντας την μπάλα άουτ. 

Καλή ευκαιρία για τον ΟΦΗ στο 35'.Οι κρητικοί κυκλοφόρησαν την μπάλα ωραία έξω από την περιοχή του Ατρομήτου, ο Λάμπρου έκανε μία όμορφη ατομική προσπάθεια από αριστερά, συγκλίνοντας προς τη μεγάλη περιοχή, το δυνατό σούτ όμως που επιχείρησε, πέρασε άουτ.
Ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 38ο λεπτό, με τον Μουνίθ να βγάζει μία πολύ όμορφη ψηλοκρεμαστή μπαλιά στην πλάτη της άμυνας των γηπεδούχων, βγάζοντας σχεδόν τέτ α τέτ τον Βασιλαντονόπουλο, ο οποίος από καλή θέση, δεξιά μέσα στην μεγάλη περιοχή, έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ.

Μόλις στο 2ο λεπτό του δευτέρου ημιχρόνου ο ΟΦΗ έχασε ευκαιρία και για 3ο γκόλ. Μετά από σέντρα του Μπαλογιάννη από αριστερά, ο Τοράλ βρέθηκε σε καλή θέση, η κεφαλιά του όμως πέρασε άουτ. Ευκαιρία για τον Ατρόμητο στο 65'! Ο Μπετινέλι βρέθηκε σε επικίνδυνη θέση, δεξιά μέσα στην περιοχή των γηπεδούχων, έκανε ένα όμορφο σούτ, με την μπάλα να περνάει λίγο έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Επασί. 

Μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο, με τον Βούρο να σωζει τελευταία στιγμή την εστία του ΟΦΗ στο 82ο λεπτό, προλαβαίνοντας με προβολή τον αφύλακτο Κουλούρη, μέσα στην μικρή περιοχή των γηπεδούχων. 








Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code