ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Παναθηναϊκός-ΠΑΟΚ 1-3: Μεγάλο "διπλό" για τους "ασπρόμαυρους" στη Λεωφόρο!


Σπουδαίο "διπλό" για τον ΠΑΟΚ μέσα στην Λεωφόρο νικώντας τον Παναθηναϊκό με 1-3. Στο -1 ο Δικέφαλος του Βορρά από την ΑΕΚ και στο -4 από τον Ολυμπιακό. Δεν τα κατάφερε ο Παναθηναϊκός, ο οποίος δεν ήταν καλός στη μεγαλύτερη διάρκεια του παιχνιδιού, ισοφάρισε όμως με τον Μαουρίτσιο αλλά εν τέλει δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το ματς. 

Α' ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Δυνατό ξεκίνημα στο ματς με γρήγορο ρυθμό και την μπάλα να πηγαίνει πάνω κάτω, μιας και οι δύο ομάδες είχαν διάθεση να δημιουργήσουν φάσεις και να φανούν απειλητικές. Πρώτη φάση για τον Παναθηναϊκό με το σουτ του Παλάσιος, το οποίο μπλόκαρε ο Πασχαλάκης με άνεση (6').
Ο ΠΑΟΚ ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη του φάση στο παιχνίδι. Ο Βιτάλ έχασε την μπάλα, ο Ζίφκοβιτς έφτασε μέχρι την περιοχή και έδωσε την κατάλληλη στιγμή στον Άκπομ, ο οποίος απέφυγε το μαρκάρισμα του Σάρλια και τελείωσε ιδανικά τη φάση για το 0-1 (13')! Στο 27ο λεπτό ο Δικέφαλος του Βορρά έχασε σπουδαία ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματά του με τον Τέιλορ να φεύγει στην πλάτη της άμυνας, να "σπάει" την μπάλα στον Μπίσεσβαρ, τον οποίο σταμάτησε εις διπλούν ο Βέλεθ πριν σκοράρει. Ο Παναθηναϊκός πήρε την μπάλα στην κατοχή του στη συνέχεια προσπαθώντας να ισοφαρίσει γρήγορα και έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Παλάσιος να μην καταφέρνει να κάνει την κεφαλιά από πλεονεκτικότατη θέση (32'). Από μια κλασική στιγμή είχαν οι δύο ομάδες στο υπόλοιπο του πρώτου ημιχρόνου με τον Άκπομ να κόβεται τελευταία στιγμή από τον Χουάνκαρ (38'), ο οποίος έχασε σπουδαία ευκαιρία να ισοφαρίσει στο 41ο λεπτό, όταν απέναντι από τον Πασχαλάκη δεν έπιασε το σουτ. Ημίχρονο στη Λεωφόρο με τον ΠΑΟΚ να έχει τις ευκαιρίες του και να μετουσιώνει σε γκολ την μια από αυτές, ενώ οι γηπεδούχοι κυκλοφόρησαν την μπάλα, είχαν και αυτοί τις στιγμές τους, μην μπορώντας όμως να ισοφαρίσουν.

Β' ΗΜΊΧΡΟΝΟ

Πρώτη φάση στο δεύτερο μέρος η κεφαλιά του Σάρλια, μπλόκαρε ο Πασχαλάκης (52'). Ο ΠΑΟΚ στη συνέχεια απείλησε δις με τον Μουργκ (53', 54'), χωρίς αποτέλεσμα. Τέσσερα λεπτά αργότερα ο Παναθηναϊκός ισοφάρισε. Ο Καρλίτος πήρε την μπάλα με πλάτη στην εστία, "έστρωσε" στον νεοεισελθών Μαουρίτσιο, ο οποίος με ένα συρτό σουτ στην απέναντι γωνία "νίκησε" τον Πασχαλάκη για το 1-1! Ο ΠΑΟΚ συνέχισε να απειλεί την εστία του Παναθηναϊκού με το σουτ του Κούρτιτς (60') και την κεφαλιά του Άκπομ (62'). Στο 73ο λεπτό ο σκόρερ του Παναθηναϊκού Μαουρίτσιο έχασε μεγάλη ευκαιρία να "πληγώσει" ξανά την πρώην ομάδα του όταν αστόχησε σε κεφαλιά εξ επαφής μετά τη σέντρα του Χατζηγιοβάνη. Το παιχνίδι είχε ανοίξει όσο πήγαινε προς το τέλος με τους φιλοξενούμενους να χάνουν δύο ακόμα μεγάλες ευκαιρίες, όταν ο Άκπομ νικήθηκε σε τετ α τετ από τον Μπρινιόλι (78'), ενώ το σουτ το Ζίφκοβιτς από τα πλάγια αποκρούστηκε σε κόρνερ από τον τερματοφύλακα του Παναθηναϊκού (80'). Νωρίτερα, ο Παναθηναϊκός απείλησε με τον Μακέντα στο 79', με τον Πασχαλάκη να μπλοκάρει σταθερά. Στο 83ο λεπτό ο ΠΑΟΚ σε μία φάση διαρκείας μέσα στη περιοχή κέρδισε πέναλτι μετά από ανατροπή του Μιχαηλίδη από τον Βιγιαφάνιες. Ο Κούρτιτς ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και νίκησε τον Μπρινιόλι για το 1-2 (85')! Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να "απαντήσει" και πάλι με τον Βιγιαφάνιες να κάνει την προβολή και τον Πασχαλάκη να διώχνει σε κόρνερ με τα ακροδάχτυλα (89'). Και στο 90+7' ο Κούρτιτς έβαλε το κερασάκι στη τούρτα με μια τρομερή εκτέλεση φάουλ, στέλνοντας τη μπάλα στο "παραθυράκι" του Μπρινιόλι, ο οποίος βρήκε την μπάλα αλλά δεν κατάφερε να σώσει την εστία του. Τέλος στο ντέρμπι της Λεωφόρου με τον "Δικέφαλο του Βορρά" να φεύγει με τους τρεις βαθμούς στις αποσκευές του.

Παναθηναϊκός (Γιοβάνοβιτς): Μπρινιόλι, Κώτσιρας, Βέλεθ, Σάρλια, Χουάνκαρ, Πέρεζ, Αλεξανδρόπουλος ( 57' Μαουρίτσιο), Βιτάλ (57' Χατζηγιοβάνης), Καρλίτος (76' Μακέντα), Παλάσιος, Ιωαννίδης (66' Βιγιαφάνιες).

ΠΑΟΚ (Λουτσέσκου): Πασχαλάκης, Τέιλορ, Βαρέλα, Μιχαηλίδης, Βιεϊρίνια (33' Ροντρίγκο), Κούρτιτς, Εσίτι (86' Σβαμπ), Ζίφκοβιτς, Μπίσεσβαρ, Μουργκ (70' Ελ Καντουρί), Άκπομ (86' Σφιντέρσκι).

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code