ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

ΝΠΣ Βόλος - Άρης (1-2): "Επεισοδιακή" νίκη στο Πανθεσσαλικό


Ο ΝΠΣ Βόλος υποδέχτηκε τον Άρη στο "Πανθεσσαλικό" για τα πλαίσια της 9ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Άρης πέρασε με 1-2 στο Πανθεσσαλικό μετά από ένα επεισοδιακό παιχνίδι. Στο πρώτο μέρος είχαμε ένταση εκτός αλλά και εντός γηπέδου και μάλιστα και μεγάλη διακοπή στο παιχνίδι. Μετά την επιστροφή τους ο Άρης κατάφερε να σκοράρει και να πάει στα αποδυτήρια με σκορ 0-1. Στο δεύτερο μέρος ο Άρης μπήκε δυνατά και έβαλε και δεύτερο γκολ αλλά 2 λεπτά αργότερα ο Βόλος απάντησε κάνοντας το 1-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα. 

1ο Ημίχρονο:

Ο Βόλος ξεκίνησε μόλις στο 2' με σουτ του Τσοκάνη, η μπάλα όμως κατέληξε δίπλα από το δοκάρι του Κουέστα και άουτ. Στο 5' είχαμε κι άλλη ευκαιρία για τον Βόλο με τον Φαν Βέερτ προωθημένο να βγάζει πλασέ σε κενή εστία, αλλά ο Φαμπιάνο με τακουνάκι απομάκρυνε τη μπάλα. Η ομάδα της Θεσσαλίας έδειχνε να πατούσε καλύτερα στο γήπεδο τα πρώτα λεπτά του πρώτου μέρους βάζοντας δύσκολα στον Άρη. Στο 12' ο διαιτητής σταμάτησε το παιχνίδι, καθώς στις εξέδρες υπήρχε αναστάτωση, μάλλον εξαιτίας πτώσης δακρυγόνου, όλη αυτή η ένταση μεταφέρθηκε εντός του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, αφού τα πράγματα ηρέμησαν κάπως οι δύο ομάδες περίμεναν για 10 λεπτά την απόφαση του διαιτητή για το αν θα συνεχιστεί η όχι το ματς, όμως ο κ. Καραντώνης αποχώρησε για τα αποδυτήρια μαζί με τις δύο ομάδες. Μετα από τα πολλά επεισόδια οι δύο ομάδες επέστρεψαν στον αγωνιστικό χώρο με τον διαιτητή να μοιράζει κόκκινες. Ο Άρης μετά την διακοπή του αγώνα είχε το μομεντουμ χάνοντας τρεις καλές ευκαιρίες. Μετά το δοκάρι του Βόλου στο 34' με σουτ του Φαν Βέερτ, ο Άρης άνοιξε το σκορ στο 35' ο Ενταγιέ συνεργάστηκε με τον Γκαρσία και με πλασέ έκανε το 0-1. Στο 42' ο Βόλος προσπάθησε να βγάλει αντίδραση αλλά το σουτ του Φερνάντες μπλόκαρε ο Κουέστα. Απίστευτο αλλά πολύ λογικό, 11 λεπτά ήταν οι καθυστερήσεις. 

2ο Ημίχρονο:

Ξεκίνημα πιο ιδανικό για τον Άρη δεν υπήρχε αφού στο 46' ο Γκαρσία έκλεψε την μπάλα και με πλασέ έκανε το 0-2. Όμως ο Βόλος δεν το έβαλε κάτω και λίγα λεπτά αργότερα και πιο συγκεκριμένα στο 48' μετά από την εκτέλεση κόρνερ και φάση διαρκείας ο Όροζ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 1-2. Ο ρυθμός είχε πέσει κάπως στο παιχνίδι με τις δύο ομάδες να κάνουν πολλές αλλαγές προκειμένου να ανεβάσουν στροφές.  Στο 80' πάλι είχαμε ένταση στο παιχνίδι μεταξύ των παικτών με τον Ενταγιέ να δέχεται κίτρινη κάρτα. 

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΝΠΣ Βόλος: Κότνικ, Ρομέρο, Ρίνερ, Γκρίλο, Φερράρι,  Όροζ, Τσοκάνης, Νίνης, Φερνάντες Μπαρτόλο και Φαν Βέερτ.

Άρης: Κουέστα, Σούντγκρεν, Φαμπιάνο, Μπράμπετς, Γκάνεα, Εντιαγέ, Τζέγκο, Μαντσίνι, Μπερτόγλιο, Γκαρσία, Καμαρά.

Διαιτητής: Δημήτριος Καραντώνης, Βοηθοί: Πολυχρόνης Κωσταράς, Κωνσταντίνος Ψάρρης. 4ος Διαιτητής: Κωνσταντίνος Τσετσίλας


Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code