ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

6/recent/ticker-posts

Ad Code



 

Ολυμπιακός-Άιντραχτ Φρανκφούρτης 1-2: "Μαχαιριά" στο 90+2' για την πρωτιά

 


Ο Ολυμπιακός παρότι προηγήθηκε στο 12' λεπτό με τον Ελ Αραμπί, δεν κατάφερε να πάρει την νίκη, αφού η Άιντραχτ Φρανκφούρτης επικράτησε εκτός έδρας με 2-1.

Οι ερυθρόλευκοι προηγήθηκαν νωρίς αφού μετά το γύρισμα του Ονιεκούρου, ο Ελ Αραμπί βρέθηκε σε θέση βολής και έκανε το 1-0 και πέτυχε το 16ο γκολ στην Ευρώπη με τον Ολυμπιακό, κάτι που τον καθιστά τον πρώτο σκόρερ της ομάδας.

Αν και οι γηπεδούχοι απείλησαν και με τον Εμβιλά στα επόμενα λεπτά, ο Καμαντά  βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πίσω από τον Μπα και με καλό τελείωμα έκανε το 1-1 στο 17' λεπτό. Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλες ευκαιρίες με τον Μασούρα στο 36΄ λεπτό και τον Μ. Καμαρά στο 39' λεπτό, αλλά ο Τραπ αποσόβησε τον κίνδυνο και στις δύο περιπτώσεις και έμεινε το 1-1 ως τελικό σκορ του ημιχρόνου.

Ο Ολυμπιακός ξεκίνησε πολύ δυναμικά στο δεύτερο μέρος και ο Ονιεκούρου έχασε μια μεγάλη φάση με σουτ έξω μετά από εξαιρετική πάσα του Ελ Αραμπί στο 57' λεπτό. Ο ρυθμός έπεσε στα τελευταία λεπτά, με τους ερυθρόλευκους να παίζουν καλύτερα, αλλά τον Χόγκε να σκοράρει στο 91' λεπτό για την Άιντραχτ Φρανκφούρτης, διαμορφώνοντας το τελικό σκορ στο 1-2.

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Βάτσλικ, Ρέαμπτσιουκ, Λαλά, Παπασταθόπουλος, Μπα, Εμβιλά, Καμαρά, Μασούρας, Α. Καμαρά, Ονιεκούρου, Ελ Αραμπί

Άιντραχτ Φρανκφούρτης (Όλιβερ Γκλάσνερ): Τράπ, Τούτα, Χασέμπε, Εντεκά, Τσάντλερ, Σοκ, Γιάκιτς, Μπακόκ, Κάμαντα, Λάμερς, Μπορέ

Δημοσίευση σχολίου

0 Σχόλια

 




Ad Code